Početna » NOVOSTI » Društvo » Ima neka “tamna” veza: Novi trend u gradskim barovima
Foto promo

Ima neka “tamna” veza: Novi trend u gradskim barovima

Da li ste po gradskim barovima i pabovima primjetili da sve više mladih urbanih ljudi, i mladića i djevojaka, bira crno pivo?

I iskusni barmeni nam potvrđuju da je crno pivo, a naročito Nikšićko Tamno – piće u trendu. Tajna je, vjeruju, u tome što je Tamno zaista elegantan izbor za izlazak. Ima bogat, kremast ukus i malo jači procenat alkohola, pa se pijucka polako. U njemu uživate lagano, uz fini razgovor u pravom društvu.

Svijetlo pivo obično pijemo da nas rashladi, brzo osvježi. Nikšićko Tamno je drugačije – ima poseban kvalitet zahvaljujući kojem imate utisak da vas istovremeno okrijepi i opusti.

I u restoranima na glasu, Tamno je sve traženije zahvaljujući tome što se sjajno uparuje s raznim kulinarskim specijalitetima. Možda ste navikli da dobre zalogaje obavezno prati dobro vino, ali ako iskočite iz rutine, lako ćete se uvjeriti u gastronomski potencijal Nikšićkog Tamnog.

Kao što s kvalitetnim komadom odjeće u tamnoj boji ne možete modno da omanete, tako se i Tamno pivo odlično uklapa u razne gradske kombinacije.

Foto promo

 

Check Also

Februar kraći, pa je za hranu dnevno 2,29 eura

Potrošačka korpa za četveročlanu porodicu u februaru iznosila je 629,2 eura, od čega je za ...

Kuhinja Danila Jevtića: ZAČINI GLAVNO ORUŽJE U KUHINJI, PIVO POSEBAN SASTOJAK

Kada pomislite na kreativan posao, od kojeg se uz to može dobro živjeti vjerovatno su ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *