Ima neka “tamna” veza: Novi trend u gradskim barovima - Volim Podgoricu

Ima neka “tamna” veza: Novi trend u gradskim barovima

Da li ste po gradskim barovima i pabovima primjetili da sve više mladih urbanih ljudi, i mladića i djevojaka, bira crno pivo?

I iskusni barmeni nam potvrđuju da je crno pivo, a naročito Nikšićko Tamno – piće u trendu. Tajna je, vjeruju, u tome što je Tamno zaista elegantan izbor za izlazak. Ima bogat, kremast ukus i malo jači procenat alkohola, pa se pijucka polako. U njemu uživate lagano, uz fini razgovor u pravom društvu.

Svijetlo pivo obično pijemo da nas rashladi, brzo osvježi. Nikšićko Tamno je drugačije – ima poseban kvalitet zahvaljujući kojem imate utisak da vas istovremeno okrijepi i opusti.

I u restoranima na glasu, Tamno je sve traženije zahvaljujući tome što se sjajno uparuje s raznim kulinarskim specijalitetima. Možda ste navikli da dobre zalogaje obavezno prati dobro vino, ali ako iskočite iz rutine, lako ćete se uvjeriti u gastronomski potencijal Nikšićkog Tamnog.

Kao što s kvalitetnim komadom odjeće u tamnoj boji ne možete modno da omanete, tako se i Tamno pivo odlično uklapa u razne gradske kombinacije.

Foto promo

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com