Knežević: Sutkinja preuzela ulogu vojvode Paje i učestvuje u režiji novog državnog udara - Volim Podgoricu

Knežević: Sutkinja preuzela ulogu vojvode Paje i učestvuje u režiji novog državnog udara

Tok suđenja:

Suđenje se nastavlja 28. februara

11:30 Data je pauza od pola sata.

11:25 Knežević traži izuzeće predsjednika Višeg suda Borisa Savića. “Ja ove pobude mogu da smatram iracionalnim i činjenicom da je neko zaljubljen u mene iz vijeća ili tužilaštva a vjerujte da bih volio da je to Katnić”, poručio je Knežević. Sutkinja je oduzela riječ Kneževiću.

11:21 Knežević traži izuzeće vijeća zbog “flagrantnog kršenja” njegovih prava. On je podsjetio da je bio udaljen do kraja dokaznog postupka, a da je onda ekspresno donijeta odluka da se vrati u sudnicu i zakazano suđenje za 11, jer se znalo da ide u 10 da uzme uputnicu za izdržavanje kazne.

On smatra da sutkinja Mugoša preuzima ulogu Paje Velimirovića i da učestvuje u režiranju novog državnog udara uoči predsjedničkih izbora.

11:20 Sud je odbacio zahtjev Kneževića da se odbaci optužnica.

11:15 Sutkinja je opomenula Milana Kneževića koji je Velimirovića nazvao “čestitim vojvodom”, a Milivoja Katnića oslovio sa “majore Katniću”.

Knežević traži da sud odbaci optužnicu jer tvrdi da su Katnić, Saša Čađenović, Dragan Radonjić i Vladan Lazović montirali postupak protiv njih. “U razgovorima koje je čula javnost se čuje kako Saša Čađenović suflira… Gdje to postoji da tužilac suflira agentu provokatoru ili isljedniku kako da izmontiraju i izrežiraju državni udar”.

On je Velimirovića nazvao “vaškom”.

11:09 Andrija Mandić je pitao sutkinju Suzanu Mugošu zašto su vraćeni u dokazni postupak. On je poručio da ne želi da se simulira pred javnosti da su njegova prava zaštićena.

“Po čijem naređenju ste me pozvali. Vi ste dio iste hobotnice u kojoj je i Specijalno državno tužilaštvo”, dodao je Mandić. Sutkinja je nakon više opomena oduzela riječ Mandiću.

Poručio je da neće postavljati pitanja Velimiroviću za kog je naveo da je “sitni policijski doušnik” i poručio mu: Sram te bilo bitango! Izdao si svoj narod, izdao si Srbe sa Kosova i Metohije. Ološi jedna”.

Sutkinja ga je potom udaljila iz suda.

Suđenje u slučaju pokušaja terorizma na izborni dan 2016. godine nastavlja se u Višem sudu u Podgorici.

Nastavlje se svjedočenje Mirka Velimirovića.

Vijesti

2 komentara

  1. I do agree with all the ideas you’ve presented in your post. They are really convincing and will certainly work. Still, the posts are too short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com