Početna » NOVOSTI » PODGORICA: Nakon Pejovića i Vujačić podnijela ostavku

PODGORICA: Nakon Pejovića i Vujačić podnijela ostavku

Imajući u vidu da sam na poziciju državne sekretarke Ministarstva evropskih poslova imenovana u skladu s predlogom ministra evropskih poslova Aleksandra Andrije Pejovića, čiju je ostavku Vlada prihvatila u četvrtak, 22. februara 2018, predsjedniku Vlade sam uputila pismo ostavke na mjesto državne sekretarke u Ministarstvu evropskih poslova, kazala je Marina Vujačić.

Svoju odluku, kako je objasnila, da septembra 2017. novi posao započne u Ministarstvu evropskih poslova donijela je isključivo iz želje ličnog doprinosa procesu reformi crnogorskog društva, prvenstveno kroz proces evropskih integracija.

“Kako isti nije moguće nastaviti u skladu s definisanim okvirima doživljavam ovu odluku principijelnom i ličnom”, kazala je Vujačić.

Vujačić smatra  da je  posao u Ministarstvu obavljala profesionalno, etički i temeljno, uz naglašenu odgovornost prema timskom radu i sistemskom pristupu rješavanja pitanja.

CdM

Check Also

“Stari koalicioni partneri”: Đeka podržao Đukanovića

Demokratska partija Fatmira Đeke podržala je predsjednika DPS MIla Đukanovića za kandidata na predstojećim predsjeničkim ...

Djelovi gradova bez struje

Zbog planiranih radova na mreži za ponedjeljak 26. mart bez napajanja električnom energijom biće: Herceg ...

1 komentar

  1. Putuj Igumane,mnogo porodica si zavela u crno….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *