PODGORICA: Novi snimci zloupotrebe policijskih ovlaštenja (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Novi snimci zloupotrebe policijskih ovlaštenja (VIDEO)

Novi snimci navodno neprofesionalnog postupanja službenika policije dostavljeni su Savjetu za građansku kontrolu rada policije.

Dostavljena su dva snimka na kojima je dokumentovano postupanje policije u centru Podgorice, ispred ugostiteljskog objekta “Zeppellin”.

“Tenda koja je u prvom planu kamere dosta ograničeva pregled i detaljan uvid. Na jednom snimku ipak je vidljivo da policisjki službenik, koji je iza građanina kojeg je lišen slobode ili ga vode dvojica policijskih službenika, udara nogom.  Prvi postupak, guranje građanina, bez razloga, je na prvoj munuti, pa zatim na samom kraju, nakon minutaže 1.30 na dalje, udaranje drugog građanina kojeg službenici već vode”, navodi se u saopštenju Savjeta.

Dodaje se da na drugom snimku Savjet nije registrovao nepravilnosti. “Savjet za građansku kontrolu rada policije je preporučio direktoru Uprave policije da službenici policije posjete objekat i kroz ljubazan i povjerljiv razgovor sa menadžmentom i osobljem pokušaju doći do bližih podataka i posebno da zatraže pomoć i pozovu kako bi se ostvarila saradnja sa svim građanima koji žele ukazati na eventualno neprofesionalno postupanje”, navodi se između ostalog u saopštenju Savjeta

2 komentara

  1. This douche bag loves his illegal bretheren because hes a itiaen of the world and we should be ashamed of ourselves I got news for you Asswipe get your asswiping ass back to the craphole where you came from with all of your illegal beaners

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com