Na šta se troši novac koji u CG stigne iz dijaspore? - Volim Podgoricu

Na šta se troši novac koji u CG stigne iz dijaspore?

U Crnu Goru, prema zvanicnim preliminarnim podacima, godišnje iz dijspore stigne oko 385 miliona eura, dok ta suma, ako se uzme u obzir i neformalna pomoć, kako saopštavaju iz nadležnog Ministarstva, dostiže i pola milijarde eura.

Malesija je kraj u koji značajan dio novca stiže upravo iz dijaspore. Neki od mještana tog kraja ispričali su da veliki dio tih para ide na ono što bi trebalo da uradi država, a da sa druge strane i dalje nema uslova za zapošljavanje i biznis, pa mnoge kuće ostaju prazne, a brojni mještani odlaze u Ameriku ili druge drzave na Zapadu.

(Vijesti)

2 komentara

  1. Hiya, I’m really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and web and this is actually irritating. A good site with exciting content, that is what I need. Thanks for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

  2. An fascinating discussion will probably be worth comment. I believe that you ought to write more on this topic, may possibly not be described as a taboo subject but usually everyone is too little to communicate on such topics. To another location. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com