NEVJEROVATNO! Evo koliko Severina zarađuje od Instagrama - Volim Podgoricu

NEVJEROVATNO! Evo koliko Severina zarađuje od Instagrama

Severina je jedna od najpraćenijih i najpopularnijih regionalnih zvijezda na društvenim mrežama, zbog čega joj brojni brendovi nude novac u zamjenu za marketing.

Kako pišu mediji u regionu, Severina za samo par sekundi može da zaradi i do 5.000 eura.

“Severina ima dobru cijenu za reklamu na Instagramu jer je popularna u cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Osim što dobija besplatnu garderobu, nakit, torbe i satove u zamjenu za objavu na internetu, fime joj daju i novac. Kad je ova vrsta reklame bila u povoju, zarađivala je po 1.000 eura po objavi, a sada ta cijena ide i do 5.000 eura. To je ogroman novac, a ona ga inkasira za nekoliko minuta. Pritom i njene fan stranice prenesu objavljenu fotografiju, što je dodatna reklama”, otkrio je izvor za Hit.

Izvor dodaje i da pjevačica u ovaj biznis želi da uključi i svog supruga Igora Kojića, koji će reklamirati muške proizvode.

2 komentara

  1. Hi there, simply was alert to your blog via Google, and found that it’s really informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you happen to continue this in future. Numerous other folks will likely be benefited out of your writing. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com