Bogdanovo veče za pamćenje: Eksplodirao je posle lude trojke sa 10 metara u poslednjim sekundama (VIDEO) - Volim Podgoricu

Bogdanovo veče za pamćenje: Eksplodirao je posle lude trojke sa 10 metara u poslednjim sekundama (VIDEO)

Ludu utakmicu odigrali su Sakramento i Los Anđeles Lejkersi, a u derbiju Kalifornije na kraju su u neizvijesnoj završnici slavili “Jezeraši” sa 113:108.

Malo je falilo da se Sakramento ipak vrati u igru u poslednjim sekundama, zahvsljujući maestralnom Bogdanu Bogdanoviću, koji je meč završio sa 21 poenom, 6 skokova i 4 asistencije.

 Srpski košarkaš je na 12 sekundi prije kraja postigao ludu trojku sa 10 metara, a tom prilikom je i fauliran. Hala je eksplodirala, jer je Sakramentu iznenada vraćena nada da bi mogao da slavi u već izgubljenoj utakmici, pošto su tada Kingsi prišli na poen razlike.

Ali, Lejkersi su uspjeli da sačuvaju prednost do kraja susreta zahvaljujući sigurnom izvođenju slobodnih bacanja i trijumfalno su se vratili iz prestonice Kalifornije.

Pored Bogdanovića 21 poen za Sakramento postigao je i Badi Hild. Kod Lejkersa se istakao Kentavijus Kaldvel-Poup sa 34 poena.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com