NERMIN ŠIŠIĆ MOŽDA NEĆE BITI JEDINI OPTUŽENI ZA UBISTVO PETNAESTOMJESEČNOG P.J.: Dječakova majka pod lupom tužilaštva - Volim Podgoricu

NERMIN ŠIŠIĆ MOŽDA NEĆE BITI JEDINI OPTUŽENI ZA UBISTVO PETNAESTOMJESEČNOG P.J.: Dječakova majka pod lupom tužilaštva

Ner­min Ši­šić iz Tu­zle vje­ro­vat­no ne­će bi­ti je­di­ni ko­ji će od­go­va­ra­ti zbog ubi­stva pet­na­e­sto­mje­seč­nog P.J. Vi­še dr­žav­no tu­ži­la­štvo, ka­ko ne­zva­nič­no sa­zna­je­mo, pri­ku­plja do­ka­ze na osno­vu ko­jih će već na­red­nih da­na od­lu­či­ti da li će zbog su­ro­vog zlo­či­na nad dje­ča­kom od­go­va­ra­ti i nje­go­va maj­ka, tri­de­set­če­tvo­ro­go­di­šnja Je­le­na Jo­vo­vić.
U iz­ja­vi ko­ju je Jo­vo­vi­će­va da­la na­kon hap­še­nja i sa­ma je pri­zna­la da je njen ne­vjen­ča­ni su­prug mje­se­ci­ma sko­ro sva­ko­dnev­no tu­kao nje­nog si­na.

Ši­šić se u po­čet­ku nor­mal­no po­na­šao pre­ma nje­nom si­nu, na­kon če­ga je u no­vem­bru po­čeo da ga uda­ra, jer mu je sme­ta­lo što di­je­te pla­če. Go­vo­rio je da di­je­te pla­če iz hi­ra i uda­rao ga otvo­re­nom ša­kom po usti­ma, sti­snu­tim pe­sni­ca­ma u li­ce, ču­pao ga za uši. To se de­ša­va­lo, ko­li­ko se sje­ća, ne sva­ki dan, mo­gu­će na dva-tri da­na, a de­ša­va­lo se da ka­da se vra­ti ku­ći pri­mi­je­ti mo­dri­ce na dje­te­tu.
Opi­sa­la je i do­ga­đaj iz ja­nu­a­ra, ka­da su dje­ča­ku na­ni­je­te ta­kve po­vre­de da su mu po­moć uka­za­li i lje­ka­ri Dje­či­je bol­ni­ce. Tu­ži­o­cu je re­kla da je to bi­lo po­čet­kom ja­nu­a­ra. Ka­da se vra­ti­la iz pro­dav­ni­ce, na gla­vi si­na vi­dje­la je po­vre­de, ali je is­pri­ča­la da joj je Ši­šić ka­zao da se di­je­te uda­ri­lo u par­ket. Ši­ši­ću je, tvr­di, re­kla ta­da da to ni­je od pa­da na par­ket već da je on uda­rio di­je­te.

Tu­ži­la­štvo, na osno­vu tog is­ka­za maj­ke, pro­vje­ra­va da li u po­stup­ci­ma lje­ka­ra, ko­ji, ka­ko je to utvr­đe­no na­kon zlo­či­na, slu­čaj ni­je­su pri­ja­vi­li po­li­ci­ji, ima ele­me­na­ta ne­kog kri­vič­nog dje­la za ko­je se go­ni po slu­žbe­noj du­žno­sti.
Ta­ko­đe, tu­ži­la­štvo pro­vje­ra­va i da li je pri­li­kom zbri­nja­va­nja dje­te­ta J.P. u Kli­nič­kom cen­tru Cr­ne Go­re do­šlo do od­re­đe­nih pro­pu­sta od stra­ne zdrav­stve­nih rad­ni­ka.

(DAN)

1 komentar

  1. nermine nermine….Rado bih se s tobom sreo u četiri oka.
    Zločincu kakav se ne pamti u Crnu Goru.
    A majka je nemajka i gora od nermina.
    A kako se osjeća pravi otac od malog slatikaša napaćenog našeg Pavla. Ima li on dušu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com