Snima se serija o životu Goge Sekulić - Volim Podgoricu

Snima se serija o životu Goge Sekulić

Folk pjevačica Goga Sekulić dobila je ulogu u seriji „Splavovi Beograda“ reditelja Dušana Jelića.

 Pjevačica će glumiti samu sebe u TV seriji, čiji jedan dio će opisati njene najdramatičnije, najemotivnije i najsrećnije trenutke. Gogin turbulentan život inspirisao je reditelja da joj posveti dio serije, koja će početi od momenta kad je izdala pjesmu „Gaćice“.

Uslijediće dio o Goginoj iznenadnoj udaji za biznismena Igora Ramovića i njegovoj smrti, kao i o njenoj borbi nakon teškog životnog perioda. Hepiend je zagarantovan uz scene njene ljubavi sa sportistom Urošem Domanovićem.

 “Sve je tačno, ali još ne mogu da pričam o tome”, kaže pjevačica, a serija čiji se dio bavi njenom biografijom, biće prikazana na proljeće.

Goga je oduvijek voljela glumu, učestvovala je u dramskim sekcijama i čak se spremala za Fakultet dramskih umjetnopsti u Beogradu, ali se na kraju ipak opredijelila za muziku.

1 komentar

  1. Lele, ko da koga interesuje sto ova rugoba isPljevalja radi… Prije operacija je bila dobro ruzna, sad je dobro izdeformisana! Zar to da budu osobe o kojima se snimaju filmovi.? Hocete djeci za uzore da poostavite ove polupane pevaljke i razvaljene zene! Malo morgen, taj film ne vrijedi vise no toalet papir nakon upotrebe!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com