O ubistvu u ZIKS-u svjedočile konobarice: Imali su čekić, jedan bio uzrujan! - Volim Podgoricu

O ubistvu u ZIKS-u svjedočile konobarice: Imali su čekić, jedan bio uzrujan!

Konobarice iz lokala “Sweet heart” u Danilovgradu danas su se izjašnjavale na okolnosti iz optužnice za ubistvo Kotoranina Dalibora Đurića koji je likvidiran u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS). One su rekle da su dva muškarca dolazila u lokal tog dana i da je jedan od njih bio uzrujan.

“Koleginica ih je uslužila. Uredno su popili, pojeli, platili i pošli. Nisu nas vrijeđali. Jedan od njih je par puta izašao vani na kratko i vraćao se. Držao je mali čekić u ruci. Visočiji je bio uzrujan, kao da je izvodio neke grimase. Kasnije sam vidjela da im je ostao poklopac od mobilnog. Zadržali su se oko 45 minuta”,rekla je svjedokinja Dragana Tomašević .

Ona danas nije mogla da precizira da li je taj čekić bio gumeni ili metalni i koliko centimetara iznosi dužina njegove drške, ali je više puta napomenula da se radi o manjem čekiću kakav “svako ima kod kuće”.

Njena koleginica Vojka Pavićević potvrdila je da se jedan od njih dvojice ponašao čudno. Ona je dala sličan iskaz kao i Tomaševićka naglašavajući da ne može da se sjeti u koliko sati su ta dva momka došla u lokal.

 

“Vidio sam da te osobe ne poznajem. Kad sam završio uvid resetovao sam vrijeme. Inspektorima sam kao dokaz priložio još i fiskalni i nefiskalni račun na kom precizno piše vrijeme kada su osobe poručile hranu i piće. Zaključio sam da punjač nisu namjerno polomili, a to je nešto što je mene najviše interesovalo jer bi to bio bezobrazluk”, kazao je Radonjić u maloj sudnici Višeg suda.

Prema njihovim tvrdnjama, taj klan pripremao je više krivičnih djela – šverc droge, nedozvoljeno držanje oružja i teško ubistvo.

Sljedeći pretres zakazan je za 10. april.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com