PODGORICA: Nema više zakazivanja preko Vibera! Samo SMS! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Nema više zakazivanja preko Vibera! Samo SMS!

 

Dom zdravlja Podgorica, od 01. marta u potpunosti zamjenjuje viber servis za zakazivanje, sms servisom, saopšteno je iz Doma zdravlja Podgorica.

Dodaju da građani preko portala Fonda za zdravstveno osiguranje eZdravlje.me, mogu elektronskim putem zakazati pregled kod izabranog doktora. Objašnjavaju da ovaj vid zakazivanja ne isključuje ostale načine (lično, telefonski, putem Call centra).

Dodaju da unapređenjem usluge sa aplikacijom za smart telefone e-zdravlje, daje se mogućnost zakazivanja pregleda pacijentima do mjesec dana unaprijed, pregled propisanih i realizovanih recepata, i uvid u laboratorijsku dijagnostiku, pregled uradjenih laboratorijskih nalazapacijenta.

Navode da je ovim putem servis unaprijeđen jer nudi  mogućnost da pacijent bira datum  kad želi da posjeti ljekara.

Pristup aplikacije za telefon se vrši pruzimanjem i instaliranjem aplikacije na telefonu za Android  i IOS ili putem web stranice https://www.ezdravlje.me.

Uvođenjem ovog novog servisa prestala je potreba za zakazivanjem pregleda putem vibera.

iZVOR: CdM

3 komentara

  1. I ran across your site last week and started to follow your posts consistently. I haven’t commented on any kind of blog site just yet but I was considering to start soon. It’s truly exciting to actually contribute to an article even if it’s only a blog. I really don’t know exactly what to write other than I really loved reading through a couple of of your articles. Great articles for sure. I will keep visiting your blog regularly. I learned a lot from you. Thanks!

  2. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & aid other customers like its helped me. Great job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com