PODGORICA: Advokat naslućje ko stoji iza ,,junačkog čina“ - Volim Podgoricu

PODGORICA: Advokat naslućje ko stoji iza ,,junačkog čina“

Advokat Velibor Marković kazao je za Pobjedu da postoje određene indicije ko bi mogao da stoji iza, kako je rekao, ,,junačkog čina“ paljenja njegovog automobila na parkingu u blizini Osnovne škole ,,Maksim Gorki“. 

Džip „tojota lend kruzer“ zapaljen je u ponedjeljak oko 19.30 časova, a vatra je uništila prednji dio automobila.

– Nikome nijesam dužan novac, a oni koji su meni dužni su kao članovi porodice. Nikada nikoga nijesam prevario, nijesam nikada podmićivao i svoj posao radim profesionalno. Ako je neko nezadovoljan svojom pozicijom kao protivna stranka one strane koju zastupam, ja mu tu ne mogu pomoći. Svakako ću raditi svoj posao kao do sada – kazao je advokat Marković.

Povodom ovog incidenta oglasili su se iz Advokatske komore i Ministarstva pravde osuđujući najoštrije napad na imovinu advokata Markovića.

– Advokatska komora Crne Gore je po ko zna koji put prinuđena da oštro protestuje i izrazi nezadovoljstvo zbog još jednog u nizu napada na svoje članove. Posebno bi istakli da je ovakav gnusni čin istovremeno napad na advokaturu kao nezavisnu i samostalnu profesiju – navodi se u saopštenju Advokatske komore, koje je potpisao njen predsjednik, advokat Zdravko Begović.

Ovaj nemili događaj je, kažu iz Advokatske komore, još jedna potvrda da su advokati izloženi svakodnevnim pritiscima i fizičkim napadima od strane nasilnih pojedinaca.

Pobjeda

1 komentar

  1. I enjoy you because of your own effort on this web site. My daughter really likes engaging in investigations and it’s easy to understand why. All of us notice all of the powerful means you provide useful ideas via this web blog and therefore foster response from the others on this issue plus our girl is undoubtedly discovering a great deal. Take advantage of the rest of the new year. Your carrying out a superb job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com