Home / ŽIVOT + / Horoskop / LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: Jedan znak čeka posebno IZNENAĐENJE

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: Jedan znak čeka posebno IZNENAĐENJE

Mart 2018. je uzbudljiv mjesec koji donosi novine u različitim sferama života. Pogledajte šta vas očekuje u trećem mjesecu u godini na polju ljubavi.

Ovan

Prva nedjelja marta 2018. godine je poprilično beživotna kada se radi o ljubavnom životu, možda čak i nelagodan i zato ne bi trebalo da ništa romantično planirate za prvi dan proljeća. Ali, vaša sreća raste od 8. marta i svaki novi dan od tada, zato što 7. marta Venera, planeta senzualnosti, ljubavi i harmonije, a za Ovnove i vladar kuće veza, ulazi u vaš znak. Venerin prolazak kroz Ovna obećava sreću u ljubavi, dobro razumijevanje parova i povoljne okolnosti za udvaranje, flertove, zaljubljivanje, zabavu i harmoničan odnos. Posljednja dekada može da vam donese veliko zadovoljstvo, zato što 20. marta Sunce, vladar vaše kuće strasti i seksualnosti, ulazi u Ovna.

Bik

U martu 2018. godine Bikovi mogu da računaju na Veliku Sreću, Jupitera, koji prolazi kućom parova Bika, sve do novembra. Ali, nemojte sanjariti previše. Mars, vladar kuće parova Bika, 17.marta kreće retrogradno i kretaće se između Jarca i Vodolije. I taj će ciklus trajati do novembra i doneće period analiza, procesa, predomišljanja, komplikovane situacije i neočekivane preokrete. Prvi uticaji Marsovog retrogradnog kretanja pokazaće se u drugoj polovini mjeseca. Može biti suptilan, teško prepoznatljiv, zato je najbolje da svaku situaciju u kojoj se nađete pomno preispitate. Do tada uživajte u prvoj polovini mjeseca koja vam može donijeti puno zadovoljstva u ljubavi.

Blizanci

U prvom dijelu marta 2018. godine Mars nastavlja da se kreće kroz kuću parova direktnim hodom i šalje strastvene vatrene impulse usljed kojih postajete jako aktivni kada se radi o ljubavnom životu. Spremni ste da preuzmete inicijativu, da djelujete, donosite odluke i potrudite se kako biste bili uspješan par. Ponekad ćete požurivati stvari, forsirati ili ćete biti promjenljivog raspoloženja. A možda je vaš partner nagle naravi i mračan. Šta god bilo, Mars će zabiberiti stvari. Bez njega stvari sjajno izgledaju: Merkur, vladar Blizanaca, nalazi se u srećnoj i dobroj kući, a društvo mu pravi Venera, simbol ljubavi i vladar kuće strasti Blizanaca. Mart 2018. godine povoljan je za ljubav, zabavu, uživanje u dvoje i za zajedničke ciljeve.

Rak

Dug period, sa Saturnom i Plutonom u kući parova Raka. Ljubavni život shvataćete ozbiljno, tu su uključene obaveze ili možda prolazite težak period. Stvari postaju jasnije u drugom dijelu mjeseca, kada i energični Mars ulazi u kuću parova Raka, igrajući ulogu katalizatora, požurujući i stvarajući događaje. S druge strane, možete da računate na pozitivne efekte Jupitera koji kuću ljubavi i seksualnosti Raka ispunjava srećom i na Veneru, planetu ljubavi, koja je u istaknutom položaju tokom marta 2018. godine. Drugim riječima, iako će biti komplikacija, problemi mogu da se riješe i dobro će vam ići.

Lav

S Marsom smještenim u kući ljubavi i seksualnosti, tokom prvog dijela marta 2018. godine, očekujte snažan erotski naboj i rasplamsavanje romantike. Vodiće vas žeđ za pustolovinom i želja za osvajanjem, pa bi mogli da upadnete u strastvene avanture, ali ne bez rizika od turbulentnih posljedica. Kroz prve dvije dekade mjeseca (više u drugoj dekadi) Sunce, vladar Lava, pravi predivan trigon s Jupiterom, vladarom kuće ljubavi Lava, i donosi vam sreću, zadovoljstvo i ispunjenje. Mart 2018. godine je uzbudljiv mjesec i imaćete osjećaj kao da ste u raju, ali to se više odnosi na ljubav zbog same ljubavi, ne na brak ili dugotrajne veze – tu ima nešto manje sreće.

Djevica

Prve dvije dekade marta 2018. godine su obećavajuće: Sunce je u kući parova Djevice odakle pravi dobar trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, koji je i vladar vaše kuće parova. U ljubavnom životu može vam donijeti zadovoljstvo, pomoći vam u razgovorima, na susretima, putovanjima i u ostvarenju zajedničkih intelektualnih ciljeva. Venera, planeta ljubavi i zajedništva, prolazi kroz 8. kuću Djevice, što govori o zajedničkim interesovanjima vezanim za novac ili će vas nešto voditi prema istraživanju, analiziranju i propitkivanju nečeg vezano za vaš odnos. Seksualnost i strastveni porivi prolaze kroz dinamičan period (možda čak i turbulentan) u drugom dijelu mjeseca.

Vaga

Mart 2018. godine vam donosi dosta emotivnog otvaranja i veću potrebu da s voljenom osobom podijelite osjećanja, misli, utiske ili informacije, jer je Venera, vladar Vage, u vašoj kući parova, zajedno sa Merkurom. U posljednjoj dekadi marta Veneri i Merkuru pridružuje se Sunce i zato ćete još više biti usmjereni na partnera. Želja za još većim zbližavanjem biće jača. Svjež povjetarac dolazi do vas, a možda čak i promjena koju podupire trigon između Marsa, vladara kuće parova Vage i Urana, smještenog u kući parova Vage. Raspoloženje može postati ozbiljnije ili napetije nakon 17. marta kada Mars ulazi u Jarca, gdje susrijeće Plutona i Saturna.

Škorpija

Mart 2018. godine je romantičan mjesec. Kroz prve dvije dekade Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti i povećava strasti i žudnje. Planetarni sklop donosi sreću u ljubavi i tipičan je za flertove, zaljubljivanja, afere ili vrhunce u ljubavnom životu. Prva nedjelja je sjajna, jer je Venera još uvijek u kući ljubavi Škorpiona. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Sunce vladar kuće karijere Škorpiona i da 7. marta Venera, vladar kuće parova Škorpiona, ulazi u kuću posla Škorpiona, čini se da postoji povezanost između vašeg ljubavnog i profesionalnog života. To može rezultirati zaljubljivanjem u kolegu ili koleginicu ili u nadređenu osobu, na primjer.

Strijelac

Kroz prvi dio marta 2018. godine, prisustvo Marsa u Strijelcu rasplamsava vaše strasti, budi čula i gura vas da odgovarate i na najmanju provokaciju. Početkom druge nedjelje Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nalaze se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti. To znači da je mart velikodušan mjesec i ima veliki potencijal za vaš ljubavni život; ovo je mjesec pun senzacija, doživljaja i događaja. Sada možeteda iskusite novu ljubav ili osjetite kako se stara ljubav produbljuje ili se stare strasti bude još jače, možete iskusiti neviđeno ispunjenje ili eksperimentisati na nov način u spavaćoj sobi. U drugom dijelu mjeseca moglo bi doći do komplikacija.

Jarac

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, u društvu je Merkura tokom marta 2018. godine. Ova kombinacija donosi osvježenje, zaigrano romantično raspoloženje i apetit za flertove i eksperimente. U nekim slučajevima to može biti znak emotivne neravnoteže i hirovitosti. Privući će vas partner koji je razborit i pričljiv, snalažljiv i znatiželjan. Komunikacija i mentalna kompatibilnost igraju važnu ulogu u izboru partnera, kao i pozitivan napredak u vezi. Na putovanju bi mogli da upoznate ljubav ili ćete ići na put zbog ljubavi. Za parove koji su duže u vezi, pozicija Venere i Merkura ukazuje na dobro slaganje, pružanje pažnje jedno drugome i na popravke kod kuće.

Vodolija

Mart 2018. godine donosi vam značajne susrete, putovanja koja mogu biti značajna za vaš ljubavni život, potencijalne veze mogu biti rođene kao rezultat razmjene utisaka i ideja ili utemeljene na sličnostima u razmišljanju ili zajedničkim intelektualnim ciljevima. Zato što je Merkur, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Vodolija, u blizini senzualne Venere tokom marta 2018. godine, ovaj period je značajan za vaš ljubavni život. Mentalna stimulacija djelovaće kao afrodizijak, probudiće strasti, a tijelo će snažno reagovati i donijeti vam nezaboravna osjećanja. S druge strane, zbog Sunca, vladara kuće parova koji je u kući novca Vodolije, materijalni interesi uticaće na veze.

Ribe

Prva nedjelja marta 2018. godine je dobar za ljubav: Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar vaše kuće parova, nalaze se u Ribama. Nema kombinacije koja vam može donijeti više sreće, zadovoljstva, ispunjenja i harmonije u vezi. Nakon prve nedjelje Venera i Merkur odlaze u sljedeći znak, ali ostaju zajedno. Blizina optimistične i senzualne Venere je dobra za Merkura, vladara kuće parova do kraja mjeseca. Zadržaćete osjećaj zadovoljstva u ljubavnom životu, ali nakon 7. marta romantična atmosfera iščezava i pravi mjesto za nešto drugačiju atmosferu – ljubavni život ispreplitaće se s materijalnim, a možda i profesionalnim interesima.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com