Bračni par držao djecu zarobljenu u drvenoj kutiji: Pronađeni među fekalijama i gomilom smeća (FOTO) - Volim Podgoricu

Bračni par držao djecu zarobljenu u drvenoj kutiji: Pronađeni među fekalijama i gomilom smeća (FOTO)

Troje neuhranjene djece, starosti 11, 13 i 14 godina pronađeno je u užasnom stanju među svojim fekalijama i gomilom smeća

Kalifornijski par Mona Kirk (51) i Daniel Paniko (73) su uhapšeni zbog zanemarivanja djece koju su držali zarobljene u drvenoj kutiji, izolovane daleko od civilizacije.

Troje neuhranjene djece, starosti 11, 13 i 14 godina pronađeno je u užasnom stanju među svojim fekalijama i gomilom smeća. Par se tereti za okrutnost prema djeci i držanje u nehumanim uslovima.

Otkriveni su sasvim slučajno, kada je policijac Džošua Tri obilazio oblast u rutinskoj kontroli i primijetio kraj turističke kamp prikolice, kutiju od iverice. Kutija je bila dugačka oko šest, a široka tri metra, te su u njoj bila zarobljena djeca.

– Na “imanju” nisu imali ni struje ili ni vode, samo nekoliko velikih rupa i gomile smeća i ljudskih fekalija širom cijelog mesta. Mona Kirk je živjela sa djecom u kutiji, a Paniko u kamp prikolici.

Navodno djeca nisu bila zarobljena, ali su živjeli u nebezbjednim i užasnim uslovima – stoji u policijskom saopštenju.

Na “imanju” je takođeno pronađeno oko 30 do 40 mačaka, a roditelji su zadržani u pritvoru, a određena je i kaucija od 100.000 dolara.

(Telegraf.rs/bbc.com)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com