Home / NOVOSTI / Društvo / ONI SU NAJPERVERZNIJI: Ova TRI HOROSKOPSKA znaka imaju NAJPRLJAVIJI um!

ONI SU NAJPERVERZNIJI: Ova TRI HOROSKOPSKA znaka imaju NAJPRLJAVIJI um!

Koliko god pokušavali da sakriju svoj nastrani um, sledeći znaci zodijaka jednostavno ne mogu promijeniti način na koji razmišljaju, ali i ugasiti strast koja izbija duboko iz njih.

Mnogi od njih se neće suzdržavati čak ni u javnosti, te će pokušati na sve načine da vas privuku i navedu na razne seksi igrice.

Pogledajte o kojim znacima je riječ…

Škorpija

Harizmatični, samouvereni, seksi. Škorpije su zaista pravi magneti za suprotan pol, a kada ih malo bolje upoznate shvatićete kako funkicioniše njegov um. Oni gotovo uvijek imaju prljave misli, a kroz život se vode neobuzdanom strašću po kojoj su zaista posebni. Kada vide nekoga ko im se dopada, skloni su zamišljanju te osobe gole, ali to ih može zaintrigirati da saznaju kakva je u krevetu, o čemu mašta, pa i o analnom seksu.

Lav

Za razliku od Škorpija, Lavovi ne razmišljaju po cio dan, i u svim situacijama o seksu, ali zato kada dođe se intimnog susreta, budite sigurni da će vam priuštiti zadovoljstvo koje ćete dugo pamtiti. Pripadnici ovog znaka su prave seksualne zvjeri, spremni su da isprobaju nove stvari i stalno da uvode nove seksi igrice. Čak će i u javnosti imati želju za dodirima i neće se stidjeti toga.

Vaga

Vaga je jedan od najsuptilnijih znakova koji vešto krije svoj divlji um. Oni obožavaju seks i gotovo u svemu vide seksualnu konotaciju – krastavac, sladoled, banana… Da, to je prava Vaga, iako nikada ne bi to priznala. Ipak, ovaj znak ne pristaje na otvorene veze i neobavezan seks, se dok ne osete mentalnu povezanost sa osobom. Oni su u biti jako senzualni, te im je potrebna dublja konekcija sa partnerom.

Super žena

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com