Pun Mjesec u Djevici donosi veliki preokret u životu za svakoga od nas - Volim Podgoricu

Pun Mjesec u Djevici donosi veliki preokret u životu za svakoga od nas

Ovog mjeseca iskusićemo dva Puna Mjeseca od kojih će ovaj poslednjeg dana mjeseca marta biti Plavi Mjesec koji se ove godine javlja po drugi put.

Ovaj Plavi Mjesec biće u znaku Djevice i definitivno će nas natjerati da promjenimo mišljenje. Tokom perioda Punog mjeseca saznajemo zašto i kako se neke nezgodne stvari dešavaju, a ovaj proces se ponavlja svaki put.

Foto: Pixabay.com

Mjesec u Djevici absorbuje sjaj Sunca u Ribama i čini da se revitalizujemo. Djevica je zemljani znak koji je opterećen detaljima, organizacijom i planiranjem, a Ribe su u drugu ruku vodeni znak koji nas tjera da pokažemo emocije. Pun Mjesec u Djevici nateraće nas da dobro razmislimo o onome šta osjećamo i napravimo unutrašnje promjene koje su nam neophodne i koje će nas učiniti srećnijima.

Sve što vam ne ide od ruke pokazaće se sada. Posao koji ne možete da podnesete, veza koja nikuda ne vodi a koju ne možete da prekinete jer ne želite da budete sami, kontrola koju trpite od strane porodice,… Sada će vam sve ono što vas opterećuje izgledati još teže.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Suočite se sa strahovima i poteškoćama kako biste od vašeg života napravili bolje i ljepše mjesto.Reorganizujte vaš dnevni raspored i navike i oslobodite se pritiska. Uradite nešto lijepo za sebe, bilo da je to odlazak u spa ili na depilaciju i manikir, piše Elitedaily. Probudite se 15 minuta ranije i malo vežbajte jogu. Vidjećete kako ćete imati mnogo više snage da izgurate dan na poslu.

Napravite neki plan kog ćete se držati u budućnosti, ali nemojte zadavati sebi nerealne ciljeve koji će vas samo deprimirati ako ih ne ostvarite, ili frustrirati ako ne možete da postignete to što želite. Kako kažu “Rim nije izgrađen za dan”, pa dajte sebi vremena. Kamen po kamen i imaćete palatu, a u tome vam Djevica mnogo pomaže.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com