TRGOVCI PO STAROM! U “Franci” kod mesara 6,89, na kasi 8,04 eura (FOTO) - Volim Podgoricu

TRGOVCI PO STAROM! U “Franci” kod mesara 6,89, na kasi 8,04 eura (FOTO)

U crnogorskim mega marketima je gotovo postala “praksa” da kupac uzme sa police proizvod po jednoj cijeni, a na kasi plati drugu, naravno, veću cijenu.  Ogroman broj kupaca odlazi u markete kako bi trgovao po sniženim ili akcijskim cijenama, pa u velikom broju artikala i ne primijeti “gresku”. Oni koji primijete i reklamiraju trgovcima, dobiju uglavnom isto objasnjenje: Bio je popust i “zaboravili” su da zamijene cijenu.

Čitateljka portala Volim Podgoricu je sinoć, kako kaže, ne prvi put, doživjela slično iskustvo u TC Forum u Podgorici, u marketu “Franca”.

-Moja majka je trgovala u “Franci” i kada je vidjela da joj je mesar obračunao jednu cijenu, a na kasi naplatili drugu, pitala je o čemu se radi. Rekli su da se “cijena promijenila al nisu obavijesteni”. Kad je rekla da će zvati inspekciju, trčali su za njom i rekli da će nadoknaditi, ali je ona bila toliko ljuta da nije htjela nista.
Ovo nije prvi put. Ko ne uzima račun neće ni primijetiti..i ako kupi nesto uz to..ne primijeti da je platio vise nego sto treba..Zato gradjani treba da otvore četvore oči kada kupuju, ovo se dogadja svakodnevno i definitivno nije “slučajnost”. Na jednoj strani nam kobajagi daju popuste i akcije, a onda nas kradu na kasi, ogorčena je čitateljka čije ime je poznato redakciji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com