TROSOBNA KUĆA NA PRODAJU ZA 1 EVRO UZ ČUDNO UPOZORENJE: Pažnja, kupci! Svako ko želi da pogleda, ulazi na sopstvenu odgovornost! (FOTO) - Volim Podgoricu

TROSOBNA KUĆA NA PRODAJU ZA 1 EVRO UZ ČUDNO UPOZORENJE: Pažnja, kupci! Svako ko želi da pogleda, ulazi na sopstvenu odgovornost! (FOTO)

Prelijepa porodična trosobna kuća u Sanderlendu ponuđena je na aukciji za samo 1,12 evra, ali potencijalni kupci rizikuju sopstvenu sigurnost ako uđu.

Iako na prvi pogled kuća izgleda lijepo i sasvim obično, kada se ponuda malo bolje pogleda može se vidjeti da se aukcionari i agenti nekretninama ograđuju uz riječi „opasnost“ i „moguće ozbiljne povrede“.

– Pažnja, kupci! Svako ko želi da pogleda ulazi na sopstvenu odgovornost. Početna cijena kuće je 1 dolar. Da, dobro ste pročitali – piše na opisu nekretnine koju prodaje agent Endru Kreg i koja se nalazi u centru grada u blizini univerziteta i metro veze.

Međutim, cijela kuća zahtijeva detaljno renoviranje. Kako unutrašnjost ove nekretnine izgleda i zbog čega košta ovoliko malo, možete pogledati OVDJE. Iako se u okolini kuće prodaju u prosjeku za 45.000 do 180.000 dolara, ova kuća je viđena i na sajtu „Zoopla“ gdje se 2011. mogla kupiti za 595 dolara, piše Dejli mejl.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com