Početna » ŽIVOT + » Ljubav i sex » ŽENI SE KNEZ! 500 zvanica! Dolaze PJEVAČI, GLUMCI, BIZNISENI…
FOTO: Kobra

ŽENI SE KNEZ! 500 zvanica! Dolaze PJEVAČI, GLUMCI, BIZNISENI…

Nenad Knežević Knez je s vjerenicom Tatjanom otputovao u Dubai zbog priprema za svadbu, koja je zakazana za maj ove godine.

S obzirom na to da su budući mladenci strastveni kulinari, njima je hrana glavna stavka. Oni su u Ujedinjenim Arapskim Emiratima potražili svog prijatelja, poznatog svjetskog kuvara Gregoara Beržea. Tanja i Knez si degustirali meni kako bi izabrali posluženje na veselju koje će biti upriličeno u jednom beogradskom restoranu na šestogodišnjicu njihove veze.

Tatjana se oduševila kad je njen prijatelj prihvatio poziv da dođe u Beograd i specijalno za njih pripremi specijalitete koje će poslužiti zvanicama. Pored priprema, Knez i njegova vjerenica koriste boravak na egzotičnoj destinaciji da se što bolje odmore, šopinguju i napune baterije za predstojeći veliki događaj koji ih očekuje.

Odlučili su da zasad neće biti crkvenog vjenčanja, već će ih matičar vjenčati u hotelu. Imaće oko 500 zvanica, među kojima će biti pjevača, glumaca, diplomata i biznismena iz Pariza.

Kurir/Volim Podgoricu

Check Also

PRIPREME ZA SVADBU: Knez sa vjerenicom otputovao u Dubai, dovode kuvara

Nenad Knežević Knez je s vjerenicom Tatjanom otputovao u Dubai zbog priprema za svadbu, koja ...

Knezova ćerka započela svjetsku karijeru (VIDEO)

Pop pjevačica Ksenija Knežević, ćerka dens pjevača iz Podgorice Nenada Kneževića Kneza, postala je članica grupe Hurricane (Uragan) i ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *