ONA JE SUPER ŽENA! Za ovaj horoskopski znak se vrijedi boriti! - Volim Podgoricu

ONA JE SUPER ŽENA! Za ovaj horoskopski znak se vrijedi boriti!

Njena najveća snaga leži u dva pobjednička kvaliteta koje posjeduje – osjećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulisati. O mnogo čemu ima čvrsto mišljenje koje se teško može promijeniti, a ako neko pokuša da “testira” njene granice, probudiće njen vatreni temperament.

Ona je – žena Bik!

Žena Bik se najbolje slaže sa Rakom, Djevicom i Jarcem. Jedna od najpopularnijih žena na svijetu rođenih u znaku Bika je glumica Džesika Alba.

 

Ipak, ova dama izbjegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti.

Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju.

Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi sa naglim promjenama. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene, već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese, brzo uči iz njih i vrlo vjerovatno neće dva puta ponoviti istu grešku.

Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova.

U vezi nikad ne švrlja, a jednom kada se obaveže to je vjerovatno zauvijek. Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja, jer to je put do srca ove žene.

Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljava kao zemlju fantazije u koju bježi od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nježna, razmaziće partnera u spavaćoj sobi, ali i izvan nje.

Ljubavne odnose voli da začini seksi razgovorima i lukavim zavođenjem.

Ipak, manje joj je važno što joj partner govori, već su joj bitnija njegova djela.

Super žena

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com