Home / PG INFO / Aktuelno / PODGORICA: Starac USRED CENTRA pokušao da NAGOVORI DJEVOJČICU da pođu do stana

PODGORICA: Starac USRED CENTRA pokušao da NAGOVORI DJEVOJČICU da pođu do stana

U Kraljevom parku preko puta hotela „Hilton” u Podgorici, stariji čovjek prije nekoliko dana pokušao je da nagovori petnaestogodišnju djevojčicu da sa njim pođe do stana.

To je „Vijestima” ispričala majka djevojčice, koja je istakla da je nepoznati muškarac njenoj kćerki na suptilan način saopštio „šta bi volio da rade, kod njega u stanu”.

„To se dogodilo dok je sjedjela u parku na klupi, nepoznati muškarac je prišao, pitao koliko je sati i onda iskoristivši to, rekao da bi volio da je odvede u stan. Bila sam šokirana kada mi je kćerka to rekla”, kazala je majka djevojčice.

Istakla je da je njena kćerka odmah ustala i udaljila se od neznanca.

“Nije se uplašila, ali nije joj svejedno bilo. Narednih dana ću otići u policiju i prijaviti uznemiravanje. Pored toga, željela sam i ovako preko medija da upozorim na tog čovjeka, jer znam da je nedavno na više lokacija u gradu muškarac uznemiravao djevojčice. Ne znam da li se radi o istoj osobi”, kazala je ona.

Stariji čovjek, nekoliko dana pred Novu godinu, na više lokacija u gradu prilazio je maloljetnim djevojčicama, učenicama osnovnih škola i tom prilikom ih uznemiravao, govorio razne vulgarnosti i nudio razne usluge.

Djevojčice je muškarac presretao u blizini Osnovne škole „Radojica Perović”, kod ambasade Hrvatske u Bloku šest, u Ulici Novaka Miloševa, u blizini škole „Maksim Gorki”.

Prema tvrdnjama roditelja, na osnovu izjave djece može se zaključiti da je u pitanju ista osoba.

Iz policije “Vijestima” nije saopšteno da li su otkrili ko je uznemiravao djevojčice u decembru, a početkom godine su najavili da će to ubrzo uraditi i da su na tragu toj osobi na osnovu opsežnog rada inspektora na terenu.

Vijesti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *