SERIJA PLJAČKI NA ESTRADI! Zoranu Pavić napao lopov, jedva izvukla živu glavu! - Volim Podgoricu

SERIJA PLJAČKI NA ESTRADI! Zoranu Pavić napao lopov, jedva izvukla živu glavu!

Pored Saše Popovića, sina Sinana Sakića i pjevačice Jelene Kostov, koji su prije nekoliko dana opljačkani, i Zorana Pavić se našla na meti lopova.

– Izašla sam iz vozila, torba mi je bila na ramenu, telefon u ruci, nevjerovatnom silinom momak mi je svukao torbu sa ramena, tako da sam ja udarila u auto. Vikala sam “Upomoć policija!” – ispričala je Zorana u emisiji “Exkluziv”. Zorani su u pomoć pritekli momci koji su se našli na licu mjesta, uhvatili lopova i vratili pjevačici torbu.

– Ja im se i ovom prilikom obraćam, da se nekako jave. Niti su htjeli da ih vodim na piće, niti da ih častim. Zaista su mi spasli život – kaže pjevačica i otkriva da bi potrčala za lopovom da nije bila na štiklama.

– Ja sam bila zatečena, telefon mi je ispao, hvala bogu nije mu bilo ništa – kaže Zorana i dodaje da se lopov ne bi usrećio.

– S obzirom na to da nisam folk diva, već pop pjevačica, razočarao bi se kada bi otvorio novčanik, još bi bio ljut – rekla je Zorana kroz smijeh, koja je inače poznata kao veliki šaljivdžija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com