Sestra čovjeka kome je Siniša vratio novac ispričala drugačiju priču: U torbi nije bilo 40.000 eura - Volim Podgoricu

Sestra čovjeka kome je Siniša vratio novac ispričala drugačiju priču: U torbi nije bilo 40.000 eura

Priča o Siniši Dabiću, radniku Aerodroma “Nikola Tesla” koji je prije desetak dana pronašao i vratio torbu sa većom količinom novca,  zapalila je danas društvene mreže.

Svi su imali svoje viđenje situacije, a redakciji “Blica” se javila i J. Š., sestra mladića koji je zaboravio torbu na aerodromu, uz napomenu da u “priči ima nekoliko netačnosti”.

– Ja bih baš voljela da imam tih 40.000 eura o kojima on priča, ali ne želim da mi nakon njegove izjave neko upadne u kuću i da me opljačka zbog para koje nemam. Sad se bojim za svoju bezbjednost – rekla je J. Š.

Ona tvrdi da u torbi nije bilo 40.000 eura.

– Moj brat radi u inostranstvu po tri mjeseca, i ovaj put se vraćao sa takvog putovanja. Kada je sletio, skupili smo stvari i krenuli ka parkingu, a onda ubrzo shvatili da nedostaje torba sa laptopom, u kojoj je i novčanik. Ja sam se odmah dosjetila da pozovem Komunalnu policiju, a brat je rekao: „To mora da je neko već uzeo, neću ni da se vraćam, radio sam tri mjeseca za džabe.“

Nakon što je pozvala komunalnog policajca, sve vrijeme su bili na telefonskoj vezi i objasnila mu je gdje su tačno ostavili torbu. On je krenuo ka kolicima za prtljag u kome je ostala torba, i pored nje je uočio Dabića. Ubrzo su pristigli i zaboravni mladić i njegova sestra.

– U novčaniku je bilo oko 1.000 dolara i nešto više od 5.000 eura, sve u novčanicama od po 50 eura. Ne znam odakle tom čovjeku da je u torbi bilo 40.000 eura. Uostalom, nije ni imao vremena da prebroji novac, jer smo i mi odmah stigli. Sve ukupno je trajalo možda pet ili deset minuta.

Ona tvrdi da je netačno i to da je prvobitno odbio ponuđenu čast.

– Zahvalna sam što nam je sačuvao novac, ali zbog višestruko preuveličane sume, sada se plašim da bi neko mogao da napadne mene i moje dijete, a brat je već otišao na naredno putovanje. Takođe, nije istina da moj brat živi u Norveškoj. Takođe, rođendan mu nije 10. marta, već u avgustu – ispričala je djevoka za Blic.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com