Već su dali pare da me ubiju u zatvoru, ali ja se smrti ne bojim: Nevjerovatne riječi u nastavku suđenja za ubistvo Nikole Bojovića - Volim Podgoricu

Već su dali pare da me ubiju u zatvoru, ali ja se smrti ne bojim: Nevjerovatne riječi u nastavku suđenja za ubistvo Nikole Bojovića

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je održano suđenje za ubistvo Nikole Bojovića na kojem završne riječi iznio Saša Cvetanović koji je optužen da ga je ubio.

On je na samom početku obraćanja istakao da svi misle da je on kriv zbog njegovih gabarita, ali i da mu u zatvoru prijeti ubistvo.

– Neka se ne brinu zastupnici oštećenog (porodica Nikole Bojovića) za ovih 40 godina što su tražili. Već su dali pare da me ubiju u zatvoru, a ja se ne bojim smrti. Rekao sam da će mi ubiti brata i ubili su ga. 

 A što se tiče dokaza za ubistvo, oni misle da sam ja kriv zbog mojih gabarita. Pa ima još ovakvih ljudi. A to što kažu da sam trapav, to njima nek je na čast. Nije dokazano ni to da sam imao bilo kakav kontakt sa Koljenšićem – rekao je Cvetanović.

Za razliku od njega, Miloš Delibašić nije htio da priča. Rekao je da se slaže sa onim što je rekao njegov advokat. On je, međutim, opet tražio svoje lične stvari koje mu nisu dostavljene, a među kojima su sat i ključevi od stana.

Isto je rekao i Bojanić.

Foto: Telegraf

Koljenšića je zastupao advokat. Naveo da nema nikakvih konkretnih dokaza i da je sve zasnovano na svjedočenju Vojnovića

Na prethodnom ročištu zamjenik specijalnog tužioca Milenko Mandić zatražio je u završnoj riječi najstrože kazne za učesnike u likvidaciji Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi.

Za Miloša Delibašića, koga je označio kao organizatora grupe zajedno s pokojnim Slobodanom Šaranovićem, zatražio je 30 godina za ubistvo i 12 godina za organizovanje krimi-grupe. Tužilac je predložio da Milošu Vojinoviću, glavnom svedoku likvidacije Vidakovića, koji je sklopio sporazum o priznanju krivice, bude izrečena kazna od 10 i po godina.

 Za Sašu Cvetanovića, optuženog da je ubio Nikolu Bojovića, predlažem da bude osuđen na 30 godina zatvora – rekao je tužilac Mandić.

On je naveo da je utvrđeno da je krimi-grupa napravila plan i sprovela ga u djelo kako bi preuzela prioritet u kriminalnom miljeu u Srbiji i Crnoj Gori, dok je motiv Slobodana Šaranovića bio osveta za likvidaciju brata Branislava.

(Telegraf)

1 komentar

  1. I simply wanted to make a quick note to express gratitude to you for all of the unique information you are showing on this site. My prolonged internet look up has at the end of the day been paid with extremely good know-how to write about with my friends. I ‘d believe that we visitors are very much fortunate to live in a wonderful website with many brilliant individuals with helpful suggestions. I feel quite privileged to have discovered the web page and look forward to tons of more fabulous times reading here. Thank you again for a lot of things. click my site here – alternative medicine institute kolkata

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com