Home / ŽIVOT + / Showbiz / FILIP NE ŠTEDI: Kad čujete koliko je PLATIO POKLON za Priju, NEĆETE vjerovati!
Foto: Vladimir Šporčić/Kurir

FILIP NE ŠTEDI: Kad čujete koliko je PLATIO POKLON za Priju, NEĆETE vjerovati!

Živojinović je još prije odlaska u Ameriku, gde ju je zaprosio, odabrao auto za svoju buduću suprugu.

Aleksandra Prijović dobila je od budućeg supruga Filipa Živojinovića automobil vrijedan 35.000 eura, otkriva Kurir. Riječ je o „mercedesu“, koji je u pjevačicinom vlasništvu tek dvije nedjelje.

Već godinama Prija ima želju da nauči da vozi i kupi automobil, ali nije mogla to da ostvari zbog previše obaveza. Najzad je krajem prošle godine krenula na časove, a testove i vožnju položila je iz prvog puta. Tada je njen dečko riješio da je nagradi. Kako smo saznali, Živojinović je još prije odlaska u Ameriku, jju je zaprosio, odabrao auto za svoju buduću suprugu, koji ju je sačekao po dolasku iz obećane zemlje. Upravo tim autom došla je na snimanje u „Grand“.

Prija i Filip zakazali su svadbu za 21. jun. Mlada pjevačica ne krije oduševljenje što će uskoro stati pred oltar i uveliko se priprema za ovaj važan dan.

– Zakazali smo prostor i datum vjenčanja u crkvi. Probala sam dvije vjenčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim vjenčanicu i u tome mi pomažu moja mama, Filipova mama Zorica, a konsultovaću se, naravno, i s Brenom i kumom – rekla je Prija.

Kurir

Check Also

“KOFER MI JE SPASAO ŽIVOT” Tea Tairović poslije smrti pjevača, ispričala kako su mu izgledali POSLEDNJI SATI

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Neka je sa srecom sponzorusi Lov…. Vidjeli bismo da li bi ga voljela da je sin nekog mesara, ili postara? Sasvim slucajno je Sponzor!!! E ljubavi, imali te vise idje?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *