Home / ŽIVOT + / Showbiz / FILIP NE ŠTEDI: Kad čujete koliko je PLATIO POKLON za Priju, NEĆETE vjerovati!
Foto: Vladimir Šporčić/Kurir

FILIP NE ŠTEDI: Kad čujete koliko je PLATIO POKLON za Priju, NEĆETE vjerovati!

Živojinović je još prije odlaska u Ameriku, gde ju je zaprosio, odabrao auto za svoju buduću suprugu.

Aleksandra Prijović dobila je od budućeg supruga Filipa Živojinovića automobil vrijedan 35.000 eura, otkriva Kurir. Riječ je o „mercedesu“, koji je u pjevačicinom vlasništvu tek dvije nedjelje.

Već godinama Prija ima želju da nauči da vozi i kupi automobil, ali nije mogla to da ostvari zbog previše obaveza. Najzad je krajem prošle godine krenula na časove, a testove i vožnju položila je iz prvog puta. Tada je njen dečko riješio da je nagradi. Kako smo saznali, Živojinović je još prije odlaska u Ameriku, jju je zaprosio, odabrao auto za svoju buduću suprugu, koji ju je sačekao po dolasku iz obećane zemlje. Upravo tim autom došla je na snimanje u „Grand“.

Prija i Filip zakazali su svadbu za 21. jun. Mlada pjevačica ne krije oduševljenje što će uskoro stati pred oltar i uveliko se priprema za ovaj važan dan.

– Zakazali smo prostor i datum vjenčanja u crkvi. Probala sam dvije vjenčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim vjenčanicu i u tome mi pomažu moja mama, Filipova mama Zorica, a konsultovaću se, naravno, i s Brenom i kumom – rekla je Prija.

Kurir

loading...

One comment

  1. Neka je sa srecom sponzorusi Lov…. Vidjeli bismo da li bi ga voljela da je sin nekog mesara, ili postara? Sasvim slucajno je Sponzor!!! E ljubavi, imali te vise idje?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *