Majka i ćerka osumnjičene da su organizovale šverc 27 kilograma skanka - Volim Podgoricu

Majka i ćerka osumnjičene da su organizovale šverc 27 kilograma skanka

Pripadnici MUP-a u Čačku uhapsili su S. P. (1972) i A. P. (1994) iz okoline Požege zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka.

Tu količinu narkotika je policija zaplijenila 27. februara ove godine u Mrčajevcima. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšene su majka i ćerka.

Tom prilikom uhapšeni su M. J. (1977) i Z. M. (1975) iz Požege koji su u prepravljenom bunkeru “pasata” prevozili drogu upakovanu u 52 paketa.

Tokom pretresa stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene S. P. i A. P. pronađeno je 1.035 američkih dolara, 280 eura, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Takođe, od osumnjičenih je oduzeto i šest automobila.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njima je određeno zadržavanje do 48 sati i one će uz krivičnu prijavu biti privedene tužiocu.

(Blic)

2 komentara

  1. Hey, found your web site by accident performing a search on Google but I’ll definitely be coming back. Man consists of two parts, his mind and his body, only the body has more fun.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com