POKUŠAJ UBISTVA: Podgoričanin NOŽEM IZBO sugrađanina? - Volim Podgoricu

POKUŠAJ UBISTVA: Podgoričanin NOŽEM IZBO sugrađanina?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata i nasilja u porodici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su sinoć slobode V.V. (33) iz Podgorice, zbog sumnje da je iste večeri, na štetu D.U, počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju. On je krivično djelo, kako se sumnja, počinio u svom stanu u Podgorici. Njega su, shodno opisu kojim su raspolagali i koji su kolegama javili službenici CB Podgorica, zaustavili službenici Grupe za obezbjeđenje ličnosti i objekata Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata a potom ga predali službenicima CB Podgorica, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, Dežurna služba CB Podgorica je, 12.03.2018. godine oko 20,30 časova, obaviještena od strane Službe hitne medicinske pomoći u Podgorici da se kod njih nalazi D.U. sa povredama iz nasilja. Nakon ukazane prve pomoći D.U. je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra. Službenici CB Podgorica su u prostorijama Urgentnog bloka obavili razgovor sa ljekarom koji se nije precizno izjasnio o težini povreda, ali je konstatovao da je D.U. zadobio povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudnog koša dubine 7 – 8 cm, usljed čega je izgubio veću količinu krvi,  i da ima više razderotina u predjelu glave.

Nakon obavještenja Dežurne službe CB Podgorica da je došlo do povređivanja jednog lica i da se potražuje muško lice čiji je djelimični opis dat, službenici Interventnog tima Grupe za obezbjeđenje ličnosti i objekata su na području Podgorice, u dijelu grada Preko Morače, zaustavili i legitimisali V.V. kod kojeg su prilikom pregleda pronašli nož – britvu sa tragovima krvi, a koju je ovo lice, kako se sumnja, koristilo prilikom izvršenja krivičnog djela.

O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu uviđajne mjere i radnje.

Na osnovu kriminalističke obrade sumnja se da je V.V. prethodno, navedene večeri, u svom stanu u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog konflikta, oštećenom D.U. nožem nanio jednu ubodnu ranu u predjelu grudnog koša.

Osumnjičeni V.V. je danas, 13.03.2018 godine, uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, kazali su iz UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com