PRETUČEN VLADO GEORGIEV - Volim Podgoricu

PRETUČEN VLADO GEORGIEV

Pjevač Vlado Georgiev pretučen je u petak veče ispred kluba “Dansen Roels” u Antverpenu, saznaje “Blic”.

Nekoliko dana Georgiev je boravio u ovom gradu Belgije kako bi snimio spot, a ujedno i održao zakazane nastupe u jednom tamošenjem klubu, gdje se okupljaju ljudi sa prostora bivše Jugoslavije.

Za vrijeme pauze u društvu bubnjara izašao je ispred kluba, gdje je prvo zapalio cigaretu. U tim trenucima pored njih prolazilo je nekoliko djevojaka sa mladićima i nakon toga izbila je tuča.

U tuči sa nekoliko mladića učestovao je pjevač i član njegovog benda, a ubrzo je na lice mjesta stigla policija.

Najdeblji kraj izvukli su Georgiev i bubnjar, stoji u saznjanima “Blica”.

Sve se odigralo u ranim jutarnjim satima, a pjevač je sljedeći dan imao dogovoren nastup u Štutgartu koji je želio da otkaže jer nije mogao da pjeva, ali je poslije kraćih ubjeđivanja od menadžera ipak odlučio da održi nastup.

Kada je Blic u subotu ujutru kontaktirao pjevača, Georgijev nije htio da potvrdi ove navode, već je poručio:

”Šta vam treba? Ma kakva tuča? Izašao sam da zapalim cigaru, i izbila je tuča. Nijesam povrijeđen uopšte. Tukli su se neki ljudi”, rekao je za “Blic”.

Nekoliko dana kasnije, pjevač se očigledno prisjetio da je imao problema i cijelog skandala koji se odigrao u Antverpenu.

”Izašao sam napolje da ispušim cigaretu, a sa mnom je krenuo i moj bubnjar. Normalno smo stalaji ispred i pušili. Vidjeli smo koškanje, ali se nijesmo miješali, međutim, i ja sam ubrzo dobio dva udarca u glavu. Grupa momaka koja se svađala uvukla je i mene u raspravu. Igrom slučaja, ja sam uvučen u tuču i dobio sam nekoliko udaraca. Izvukao sam se na kraju, a poslije nekoliko minuta oni su se razbježali”, rekao je pjevač za beogradske medije.

Sa druge strane, menadžer pjevača Saša Matejić takođe nije želio da potvrdi navode da je Georgijev dobio batine:

”Koškanje ispred kluba koji nije imalo nikakve veze sa nama, ni direktno ni indirektno” – poručio je u poruci Saša, a na pitanje kako se pjevač oseća nakon zadobijenih povreda, odgovorio je.

”To nije tačno, bar da Vlado i ja znamo”, izjavio je Matejić za “Blic”.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com