Vuksanović: Ne želim da učestvujem u međupartijskim raspravama, cilj građansko jedinstvo - Volim Podgoricu

Vuksanović: Ne želim da učestvujem u međupartijskim raspravama, cilj građansko jedinstvo

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović posjetila je juče Kotor i u razgovoru sa velikim brojem građana poručila da na predstojećim predsjedničkim izborima nastupa kao kandidat istinske građanske Crne Gore.

“Danas smo u Kotoru, gradu koji je bogat svojom istorijom, gradu u kome vlada duh političkih promjena. Razgovarali smo sa građanima Kotora i uvjerili se da oni, kao i većina građana Crne Gore žele promjene.”, kazala je Vuksanović.

Ona je navela da lokalna vlast pokazuje da vrijedno radi i predstavlja dobar primjer odgovornog odnosa prema poslu kakav će biti i na nivou cijele države nakon političkih promjena koje počinju ovim predsjedničkim izborima.

“Građani žele promjene, oni žele da ih čujemo i da rješavamo njihova životna pitanja. Zato smo svakog dana posvećeni neposrednom razgovoru sa građanima. Želimo da čujemo njihove probleme, želimo da ubrzamo promjene, želimo da budemo odgovorni političari koji će upravljati u interesu građana i jednako želimo da oduzmemo moć otuđenoj političkoj i partijskoj eliti. Da bismo to ostvarili potrebno nam je građansko jedinstvo i da zajednički radimo u interesu budućnosti i Kotora i cijele Crne Gore. Zbog svega toga, ne želim da učestvujem u međupartijskim raspravama. Ove rasprave ni na koji način neće doprinijeti našim zajedničkim ciljevima.”, navodi se u saopštenju medijskog pula SDP-a.

Vuksanović je naglasila da je vrijeme promjena došlo, da građani to osjećaju, i da postoji snažna odgovornost da ih u tome podrže i da ih u tome predvode.

“Bogata istorija Kotora nas uči i obavezuje da budemo jaki, da budemo složni, da gledamo u budućnost i iznad svega da jedni druge podržavamo i poštujemo. Zato su ovi predsjednički izbori važni”, navela je Vuksanović.

“Nakon ovih izbora ojačaćemo nezavisnu Crnu Goru, ubrzaćemo proces evropskih integracija i obezbijediti promjene. Građanska Crna Gora mora pripadati svima, i biti zemlja socijalne pravde, a ne plijen otuđenih partijskih elita.”,naglasila je kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore. Vuksanović je posjetila javno preduzeće Vodovod i kanalizacija, Turističku organizaciju Kotor i privatno obrazovnu ustanovu Osmjeh.” zaključuje se u saopštenju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com