STRAVIČAN ZLOČIN: Godinama trpjela nasilje, pa u muža ispalila cio šaržer i pozvala policiju - Volim Podgoricu

STRAVIČAN ZLOČIN: Godinama trpjela nasilje, pa u muža ispalila cio šaržer i pozvala policiju

Aleksandra R. (38) iz Obrenovca u noći između subote i nedjelje, nakon što je nevjenčani suprug Aleksandar J. (43) još jednom nasrnuo na nju, ispalila je u njega osam hitaca.

Priča o višegodišnjem maltretiranju i nasilju koje je, prema prvim informacijama, žena koja je iz ugledne i dobrostojeće obrenovačke porodice trpjela skoro deceniju doživjela je nasilnu kulminaciju. Aleksandra je na svog muža ispalila kišu metaka, a potom se sama prijavila policiji.

Prema prvim informacijama iz istrage, kako “Blic” saznaje, ona je uzela pištolj “glok”, koji posjeduje njena zaova. Ispalila je cio šaržer i sa pet hitaca pogodila nevjenčanog supruga, po dva hica u grudi i u stomak, a jedan u zadnjicu.

Prema nezvaničnim informacijama, kobni sukob započet je u subotu popodne, kada su supružnici otišli na svadbu Aleksandrine rođake, ćerke njene tetke. Aleksandra je čak poslije više godina ponovo vidjela rođenog brata. Međutim, tokom večeri njen suprug za koga se sumnja da je bio pod djejstvom alkohola, inicirao je verbalne sukobe. Ona i on su sukob nastavili i kod kuće u prisustvu zajedničke ćerke i Aleksandrovog sedamnaestogodišnjeg sina iz prvog braka.

Prema prvim informacijama, Aleksandar je u jednom trenutku i fizički nasrnuo na ženu, nakon čega je ona uzela pištolja i ispalila u njega cio šaržer.

“Njegov sin je istrčao iz kuće sav krvav, i uputio se ka susjednoj kući gdje mu žive tetka i baba. One su počele da viču. Za to vrijeme Aleksandra je pozvala policiju i sama se prijavila. Nakon toga je sin došao i zagrlio maćehu” – kaže za “Blic” sagovornik upoznat sa incidentom.

Aleksandra je uhapšena, a juče je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti iznijela i odbranu pred postupajućim tužiocem. Tom prilikom je ponovila ono što je već rekla inspektorima – da je na muža pucala u samoodbrani. Isto je svjedočio i Aleksandrov maloljetni sin, da je njegov otac maltretirao maćehu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com