Ekipe Komunalnih usluga na terenu - Volim Podgoricu

Ekipe Komunalnih usluga na terenu  

Ekipe Komunalnih usluga su na putnom pravcu prema grdskoj Opšini Golubovci (kod Kalije),izvršile zamjenu polomljenog stuba javne rasvjete a koji je polomljen usljed saobraćajne nezgode. Isti  je zamijenjen novim stubom sa dvije svjetiljke i time cjelokupna rasvjeta dovedena u prvobitno stanje.

Ekipe ovog gradskog preduzeća svakodnevno su na terenu i raspoređene su na više lokacija na teritoriji Grada i opština u okviru Glavnog grada.

4 komentara

  1. The when I just read a weblog, I really hope who’s doesnt disappoint me about that one. After all, I know it was my option to read, but I personally thought youd have some thing interesting to state. All I hear is often a lot of whining about something you could fix if you ever werent too busy looking for attention.

  2. I found your weblog website on google and examine a couple of of your early posts. Proceed to maintain up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for forward to studying more from you afterward!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com