Gojković saopštio spisak za duel sa Srbijom u Podgorici - Volim Podgoricu

Gojković saopštio spisak za duel sa Srbijom u Podgorici

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za utakmicu 5. kola grupe A preliminarnog dijela Svjetske lige sa selekcijom Srbije.

Utakmica je na programu 20. marta u 18 sati u Podgorici.

SPISAK: Dejan Lazović, Draško Brguljan (c), Bojan Banićević, Marko Petković, Đuro Radović, Dimitrije Kriještorac, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Uroš Čučković, Vladan Spaić i Slaven Kandić.

“U ovom momentu, to je najbolji spisak koji imamo. Imali smo sreće da nemamo povrijeđenih igrača. Igramo izuzetno važan meč sa Srbijom i prvi cilj je da pobijedimo na domaćem terenu. Motiv više je i taj jer se jedna ovako velika utakmica igra kao prva utakmica na novom bazenu u Podgorici”, kazao je Gojković.

“Ajkule” su na startu poražene od Srbije u Nišu 7:4, dok su u drugom kolu bile bolje od Rumunije 13:2. Srbija je u oba duela bila bila bolja od Rumunije 12:3 i 14:7. Crnoj Gori je nakon duela sa Srbijom ostao još duel sa Rumunijom u gostima 10. aprila.

U ponedjeljak 19. marta putem online prodaje na sajtu www.rezervacija.me, biće pušteno 100 ulaznica. S obzirom na to da za ovu utakmicu vlada ogromno interesovanje, VPSCG moli za razumijevanje jer je kapacitet bazena 594 mjesta.

(Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com