“OVAJ PUT ĆU DA VAS SAĆERAM U ĆOŠAK”: Vujović prijetio cetinjskoj URI - Volim Podgoricu

“OVAJ PUT ĆU DA VAS SAĆERAM U ĆOŠAK”: Vujović prijetio cetinjskoj URI

Na zvaničnoj stranici cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA, pojavile prijetnje na račun funkcionera tog pokreta, koje je uputio Ivan Vujović.

“Kakva ekipaaaa,top ribe i manekeni….jedva čekam ponovne susrete. Šteta što će vam bit velika ta odijela kad završim sa vama. Nema ljutnje samo vam vraćam loptu…Ivan Vujović”, napisao je Vujović na fejsbuk profilu Cetinjske URA.

On je nešto kasnije napisao i:

“Nećemo o stranama ja sam uvjek bio sa pravim i na pravoj strani a ti to znaš odlično i đe sam god bio to je bio Pobjednički tim. Ako gledamo sportski ali. pošto sam vidio da vi imate neke drukčije poglede i oči od mojih a koje su se za razliku od vas nagledale svačeg, tako da ću ovaj put da vas saćeram u ćosak, obećavam i ako nešto imaš da mi saopštiš, tu sam nađemo se kad god!”.

Vujović važi za bezbjednosno interesantnu osobu kojoj su pripadnici Specijalne antiterorištičke jedinice (SAJ), zajedno sa službenicima Sektora kriminalističke policije, izvršili pretres stana u decembru prošle godine, o čemu je javnosti dostavljen i video snimak, upravo iz kuće Vujovića.

On je u junu 2012. godine optuživan i za iznuđivanje 50.000 eura od Baranina Amira Peročevića.

URA je na dan cetinjskih izbora javno upozorila da je upravo Vujović jedan od glavnih aktera koji upravljaju licima sa fantomkama i štite izborne štabove DPS-a. Tog dana je napadnuto nekoliko aktivista i odbornika Građanskog pokreta URA.

Vujović se pojavljivao na brojnim svečanostima Demokratske partije socijalista (DPS), poput konvencije te partije u Ulcinju 2. februara, kada su gosti bili upravo sadašnji ministar kulture Aleksandar Bogdanović, poslanik u crnogorskom parlamentu Momčilo Martinović, direktor Turističke organizacije Oskar Huter, bivši predsjednik skupštine Prijestonice Jovan Martinović, lokalni funkcioner Luka Jovićević i brojni drugi cetinjski funkcioneri.

 U cetinjskom odboru Građanskog pokreta URA kažu da neće podnositi bilo kakvu tužbu, jer se ne osjećaju ugroženim.

„Izabrali smo posao koji u zarobljenoj i nedemokratskoj Crnoj Gori, nažalost podrazumijeva i takve stvari. Svi treba da znaju i da budu sigurni u to da URA neće odstupiti ni milimetra od svog cilja, a to je oslobođenje Cetinja i Crne Gore od organizovane kriminalne grupe DPS. Ponosno, prkosno, CETINJSKI idemo u nove pobjede!“, ukazali su u Građanskom pokretu URA.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com