MILICA ILI MILO: Sljedeće nedjelje biće poznat kandidat DPS-a! - Volim Podgoricu

MILICA ILI MILO: Sljedeće nedjelje biće poznat kandidat DPS-a!

Odluka o tome da će lider DPS-a Milo Đukanović biti predsjednički kandidat do ovog trenutka nije donijeta. Konačna odluka biće poznata naredne sedmice, saopšteno je nezvanično CdM-u iz najjače partije.

Javni servis sinoć je u Drugom dnevniku objavio, pozivajući sa na neimenovani izvor iz DPS-a, da će kandidat te partije biti Milo Đukanović.

I direktor DPS-a Tarzan Milošević je u izjavi za Pobjedu kazao da su netačne profesionalno nekorektne navodne „ekskluzivne” informacije da je Demokratska partija socijalista već odlučila da će predsjednički kandidat biti Milo Đukanović.

“Unutar partije smo okončali konsultacije i tek će početkom naredne sedmice Glavni odbor odlučiti ko će biti predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista, rekao je Milošević.

Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a Predsjedništvo partije trebalo bi danas da odluči da li Glavnom odboru predlaže lidera partije Mila Ðukanovića ili bivšu ministarku odbrane Milicu Pejanović Ðurišić.

“Odluku će Milo Đukanović donijeti u dogovoru sa vrhom partije i nakon razgovora sa članovima naše stranke. Sasvim je sigurno da će, ako bude Đukanović predsjednički kandidat, ubjedljivo trijumfovati na izborima. Nema potrebe za nezvaničnim informacijama ili medijskim spinovima. Odluka Glavnog odbora DPS-a znaće se već početkom sljedeće nedjelje”, ističe Milošević.

Dugo se u DPS-u vijećalo ko će biti kandidat. Iako su mnogi željeli da u predsjedničkoj trci vide Ðukanovića, prema nezvaničnim saznanjima CdM-a on nije bio voljan da to prihvati pa je u prvi plan došla Pejanović Ðurišić, koja, prema istraživanjima, posle Ðukanovića uživa najveći rejting.

I dok čekamo DPS-ovo rješenje, opozicija ima svoje kandidate, a poznati su i oni nestranački. Demokratski front, Demokratska Crna Gora, URA i Socijalistička narodna partija podržali su Mladena Bojanića za predsjedničkog kandidata opozicije.

Kandidaturu su najavili poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović, predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović. U predsjedničku trku žele da se uključe profesor Đorđije Blažić i naučnik Dragan Hajduković. Kandidaturu su do sada predali predsjednik Stranke pravde i pomirenja Hazbija Kalač, lider Prave Crne Gore Marko Milačić, te privrednik Vasilije Miličković.

CdM/Pobjeda

1 komentar

  1. Gotovo je gotovo… 3 decenije Izdaje Crne Gore i rasprodaje drzavnih resursa je primaklo kraju! DPS prevazidjena partija olinjalih staraca, polako broji svoje poslijednje dane! DPS najvisa banda u istoriji Crne Gore koja je prevarom uzurpirala sve drzavne funcije. DPS je na samrti, broji poslijednje dane!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com