Home / LJUDI / TANJA VOJTEHOVSKI SE IZVINILA ZBOG PROPUSTA U EMISIJI S MILANOM JEVĐIĆEM: Pročitajte šta je sve rekla!

TANJA VOJTEHOVSKI SE IZVINILA ZBOG PROPUSTA U EMISIJI S MILANOM JEVĐIĆEM: Pročitajte šta je sve rekla!

Poslije sinoćnjeg saopštenja redakcije emisije “Život priča” i TV Prva povodom slučaja studenta Milana Jevđića u kome navode da je ekipa emisije sagledala sve aspekte priče, i da je emisija govorila o mladiću žrtvi sistema, koji je od rane mladosti ostao bez podrške roditelja, voditeljka i autorka ove emisije Tatjana Vojtehovski izvinila se na Tviteru.
– S obzrirom da je poslednja emisija izazvala buru u javnosti, smatramo našom obavezom da se obratimo javnosti ovim saopštenjem – navedeno je u obaćanju TV Prva, u kome se navodi da Milanu niko ne može oduzeti uspjeh koji je postigao od malih nogu se boreći za život.

DALI SMO MU HILJADE EURA, A KUKA DA NEMA HLJEBA DA JEDE! Oglasio se čovjek koji je pomagao Milanu Jevđiću, siromašnom studentu o kojem priča region!

Ovaj student medicine, o kojem su mediji pisali dok je još preživljavao kao srednjoškolac, izazvao je opšti skandal posle gostovanja u emisiji “Život priča” na TV Prva, kada je iznio svoju životnu priču, zbog koje je cijela Srbija zaplakala. Ubrzo se ipak ispostavilo da je istina sasvim drugačija.

Javila se i žena koja je Milanu godinama slala 500 eura mjesečno, a i njegovi drugovi iz škole: “Dečko koji se mnogo dobro pretvara, pa se često i zanese”

Voditeljka i autorka ove emisije Tatjana Vojtehovski, poslije svih optužbi i informacija koje su isplivale u javnost o studentu medicine, priznala je da je napravila grešku.

– U dijelu pripreme prošle epizode, napravila sam grešku i propust dužne novinarske pažnje. Zbog toga se javno izvinjavam – napisala je Vojtehovski na svom Tviteru, i okačila detaljnije objašnjenje.

Check Also

Sestra ubijene Jasmine Dominić sve priznala policiji?

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *