TANJA VOJTEHOVSKI SE IZVINILA ZBOG PROPUSTA U EMISIJI S MILANOM JEVĐIĆEM: Pročitajte šta je sve rekla! - Volim Podgoricu

TANJA VOJTEHOVSKI SE IZVINILA ZBOG PROPUSTA U EMISIJI S MILANOM JEVĐIĆEM: Pročitajte šta je sve rekla!

Poslije sinoćnjeg saopštenja redakcije emisije “Život priča” i TV Prva povodom slučaja studenta Milana Jevđića u kome navode da je ekipa emisije sagledala sve aspekte priče, i da je emisija govorila o mladiću žrtvi sistema, koji je od rane mladosti ostao bez podrške roditelja, voditeljka i autorka ove emisije Tatjana Vojtehovski izvinila se na Tviteru.
– S obzrirom da je poslednja emisija izazvala buru u javnosti, smatramo našom obavezom da se obratimo javnosti ovim saopštenjem – navedeno je u obaćanju TV Prva, u kome se navodi da Milanu niko ne može oduzeti uspjeh koji je postigao od malih nogu se boreći za život.

DALI SMO MU HILJADE EURA, A KUKA DA NEMA HLJEBA DA JEDE! Oglasio se čovjek koji je pomagao Milanu Jevđiću, siromašnom studentu o kojem priča region!

Ovaj student medicine, o kojem su mediji pisali dok je još preživljavao kao srednjoškolac, izazvao je opšti skandal posle gostovanja u emisiji “Život priča” na TV Prva, kada je iznio svoju životnu priču, zbog koje je cijela Srbija zaplakala. Ubrzo se ipak ispostavilo da je istina sasvim drugačija.

Javila se i žena koja je Milanu godinama slala 500 eura mjesečno, a i njegovi drugovi iz škole: “Dečko koji se mnogo dobro pretvara, pa se često i zanese”

Voditeljka i autorka ove emisije Tatjana Vojtehovski, poslije svih optužbi i informacija koje su isplivale u javnost o studentu medicine, priznala je da je napravila grešku.

– U dijelu pripreme prošle epizode, napravila sam grešku i propust dužne novinarske pažnje. Zbog toga se javno izvinjavam – napisala je Vojtehovski na svom Tviteru, i okačila detaljnije objašnjenje.

2 komentara

  1. Hey very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I’m satisfied to seek out numerous helpful info here in the post, we need develop more techniques on this regard, thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com