Zonjo atrakcija među navijačima u Bangkoku - Volim Podgoricu

Zonjo atrakcija među navijačima u Bangkoku

Režiser, glumac i član organizacije The Books of Knjige Zoran Marković Zonjo odlučio je da odmori nakon napornih, ali uspješnih premijera filma “Slučajevi pravde” u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj i Švedskoj, a destinacija koju je izabrao je daleki Tajland.

Marković je već nekoliko puta bio u Bangkoku, a prethodne posjete iskoristio je da snimi spotove grupi Perper (Rođeni u tunelu) i hip hop dvojcu Who See (Nemam ti kad). Međutim, ovoga puta crnogorski režiser je bio atrakcija na gradskom fudbalskom stadionu, gdje je došao da pruži podršku njihovom omiljenom timu.

FOTO: Vijesti

FOTO: Vijesti

“Taj tim se zove Port i od ove sezone je novi kolektiv uspješnog crnogorskog fudbalera na Tajlandu, Dragana Boškovića”, objašnjava za “Vijesti” Marković.

“Ovaj put posjeta Bangkoku nije radna, već isključivo relaksirajuća, u što se može svrstati i navijanje za Boletov novi klub koji je u nedjelju, bukvalno u posljednjoj sekundi zaustavnog vremena, uspio dati jedini gol gostujućem timu Ubona i pobijediti. Bole je ovamo jako popularan i cijenjen, a ja sam, noseći dres sa njegovim imenom, doživio nebrojena fotografisanja sa navijačima, pa čak dao i nekoliko intervjua. Svima je bilo ludo zabavno fotografisati se sa Evropljaninom koji nosi dres njihovog kluba i maše crvenom zastavom, za koju su saznali da predstavlja Crnu Goru, zemlju odakle dolazi i njihov omiljeni igrač”, prisjetio se Zonjo dešavanja sa utakmice.

On priznaje da mu je ovo prvi put da pogleda uživo klupsku fudbalsku utakmicu.

“I odmah sam se našao u epicentru navijačkih aktivnosti. Moram priznati da osjećaj nije loš. U jednom trenutku mi je vođa navijača prepustio bubnjeve da udaram ritam i pokrećem masu, a ja sam to radio podjednako smiješno kao što je predsjednik Vujanović svojevremeno zatvorio njujoršku berzu nekontrolisano lupajući čekićem. Tako sam se i ja izmlatio po bubnjevima, ali srećom bez posljedica po dinamiku navijanja”, otkriva Zonjo.

Ipak, Marković je posjetu gradu “koji nikad ne spava” iskoristio i u poslovne svrhe, jer, kako je naveo, postoji mogućnost dogovora azijske distribucije filma “Slučajevi pravde”.

Od 30. marta ovo ostvarenje će biti dostupno u Telekomovoj EXTRA TV videoteci na teritoriji Crne Gore.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com