Blažo Đurović koji je izrešetan na Dušanovcu bio povezan sa kavačkim klanom i Saletom Mutavim? - Volim Podgoricu

Blažo Đurović koji je izrešetan na Dušanovcu bio povezan sa kavačkim klanom i Saletom Mutavim?

Blažo Đurović (39), koji je 10. marta likvidiran ispred svoje kuće na Dušanovcu, navodno je bio povezan sa kavačkim klanom, zbog čega policija provjerava da li je on još jedna u nizu žrtava u ratu crnogorskih narko-klanova, pišu crnogorski mediji.

Prema riječima izvora podgoričke policije, ubijeni Đurović je rodom iz Crne Gore, i to iz Bara, ali se njegova porodica prije više godina preselila u Beograd.

 Postoje izvjesne indicije da je Blažo Đurović bio blizak sa beogradskim ogrankom kavačkog klana, čiji su članovi u sukobu sa drugom crnogorskim klanom, škaljarskim. Sumnja se da je on bio zadužen za iznude i utjerivanje dugova za “kavčane” – pišu crnogorski mediji.

Ubijeni Đurović je brat po majci Vladimira Jovanovića Japanca. Svojevremeno je, navodno, bio povezan sa Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi, koji je ubijen oktobra 2016. godine u Beogradu, a neko vrijeme prije ubistva se, navodno, bavio prodajom fudbalera.

Aleksandar Stanković – Sale Mutavi/Printskrin: Youtube/DanasConferences

Posle njegove likvidacije u štampi je osvanulo više od 20 čitulja. Njegova porodica obavjestila je rodbinu i prijatelje da će se sahrana obaviti danas na groblju Lešće u Beogradu.

– Prijatelj, brat uvijek za nas! Sjećanja i uspomene ne blijede. Tvoj osmijeh se ne zaboravlja. Živiš i živjećeš vječno, jer mi tako hoćemo. Bog uvek bira samo najbolje. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Počivaj u miru – samo su neke od oproštajnih poruka koje su prijatelji posvetili Đuroviću.

Podsjetimo, nepoznati napadač ispalio je u subotu uveče 15 metaka iz automatske puške u Blaža Đurovića dok je bio za volanom svog BMW-a.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com