Budućnost Voli – Cedevita: Ulaznica pet eura - Volim Podgoricu

Budućnost Voli – Cedevita: Ulaznica pet eura

Čelnici Budućnost Volija su saopštili da su u organizacionom dijelu preduzete sve mjere da sjutrašnji duel sa Cedevitom u polufinalu plej-ofa ABA lige prođe u najboljem redu.

Karte se mogu kupiti danas od 10 do 17 sati na biletarnicama SC Morača, kao i u nedjelju do početka meča, po cijeni od 5 eura.

“Klub je preduzeo sve mjere da utakmica koja se smatra mečom visokog rizika, protekne u najboljem mogućem redu i sportskoj i korektnoj atmosferi”, kazao je direktor kluba Slavko Radulović.

Navedeno je da se očekuje se puna “Morača”…

“Najave i trebovanje karata koje imamo pokazauju da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Očekujemo sportsko navijanje, pravi košarkaški spektakl – dobru igru naših momaka i pobjedu u prvoj utakmici”, rekao je Radulović.

Sportski direktor kluba Gavrilo Paović je kazao da nikom nije lako igrati u punoj “Morači”.

“Očekujemo veliku podršku sa tribina, pravi sportski ambijent, punu dvoranu i sigurno da u takvom ambijentu, nikom nije lako igrati u Podgorici. Velika bi stvar bila za sve nas da se polasiramo u finale ABA lige, ali idemo iz meča u meč, s tim da je prvi najvažniji”, kazao je Pajović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com