EMOCIJE? Ovih pet znakova NE POKAZUJU osjećanja! - Volim Podgoricu

EMOCIJE? Ovih pet znakova NE POKAZUJU osjećanja!

Nekima je prirodno da pokazuju svoja osećanja, šta misle i kako im je na duši. Drugima to nikako ne leži, a ovih pet znakova su među njim

Vodolija

Oni jednostavno ne vole da pokazuju osjećanja, jer ne žele da djeluju ranjivo.

Drže distancu i vole da o njima misle kao o jakim i stabilnim ličnostima. Takođe, ne vole ni druge da opterećuju svojim osjećanjima.

Škorpija

Oni pokazivanje osjećanja povezuju s idejom da će ih neko izdati, zbog čega im se nikako ne isplati da budu otvoreni. Izuzetno su osjećajni i ne žele da budu povrijeđeni jer su to situacije u kojima se ne snalaze i pokazuju svoju najmračniju stranu.

Djevica

Svoja osjećanja i ranjivost skrivaju iza perfekcionizma.

Njihova ranjivost nekada može da im pomuti razum, pa se onda drže plana da ne budu upadljivi i da samo nešto rade kako bi prikrili ono što im je na duši.

Blizanci

Ne podnose da ih neko smatra ranjivim i zato se uvijek prilagođavaju ljudima u društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti niko ih neće upoznati u potpunosti, a Blizanci se zbog toga osjećaju sigurnije.

Bik

Bikovi skrivaju svoju ranjivost iza tvrdoglavosti i zbog toga često ostavljaju utisak da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se Bikovi na taj način samo štite.

Oni zapravo ne znaju da se nose sa svojim osjećanjima.

Astro zabava

2 komentara

  1. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my choice to read, however I really thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can repair should you werent too busy on the lookout for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com