EPILOG SKANDALA: Ovo su USLOVI pod kojima je DR DOBRICA POMAGAO “SIROTOM STUDENTU”: A njegova supruga imala je jedan DODATNI USLOV! - Volim Podgoricu

EPILOG SKANDALA: Ovo su USLOVI pod kojima je DR DOBRICA POMAGAO “SIROTOM STUDENTU”: A njegova supruga imala je jedan DODATNI USLOV!

Veliki skandal nastao je posle gostovanja studenta medicine Milana Jevđića u emisiji Tatjane Vojtehovske. On je digao Srbiju na noge ispričavši svoju tužnu sudbinu i odgovarajući na pitanja novinarke “Imaš li šta da jedeš?” sa “Ne”.

TANJA VOJTEHOVSKI SE IZVINILA ZBOG PROPUSTA U EMISIJI S MILANOM JEVĐIĆEM: Pročitajte šta je sve rekla!

Javila se i žena koja je Milanu godinama slala 500 eura mjesečno, a i njegovi drugovi iz škole: “Dečko koji se mnogo dobro pretvara, pa se često i zanese”

MILAN JEVĐIĆ NASTAVLJA DA PLJUJE ČOVJEKA KOJI GA JE FINANSIRAO: Nisam rođen da bih bio rob nekog tamo doktora!

Ispostavilo se da Milan, ne samo da ima da jede, nego da je u proteklih pet godina živio “kao car” zahvaljujući svojim sponzorima, dr Dobrici Pavloviću iz Svajcarske, i Vesni Popov iz Salcburga. Mladić je, po svedočenju svojih razočaranih sponzora, primao od njih oko 1.000 evra mjesečno! Da je živio “kao grof” svjedoče i fotografije koje su “isplivale” sa njegovog FB i Instagram profila, sa putovanja po evropskim destinaacijama, ali i iz beogradskog kafana, gdje se vidi da se dobro provodi uz muziku i časicu. 

TV Prva je sinoć izdala saopštenje o ovom slučaju, i pomenula “uslove” pod kojima je dr Pavlović slao pomoć Jevđiću, ne navodeći ih.

DALI SMO MU HILJADE EURA, A KUKA DA NEMA HLJEBA DA JEDE! Oglasio se čovjek koji je pomagao Milanu Jevđiću, siromašnom studentu o kojem priča region!

Reagujući na ovo saopštenje, dr Pavlović je napisao sledeće i otkrio o kojim uslovima je riječ:

“Upravo smo imali priliku da saslušamo saopštenje gđe Vojtehovski u vezi prethodne emisije “Život priča” gdje se pominje čime je bila uslovljena moja tj. naša pomoć Milanu Jevđicu. Osjećam obavezu da vam konačno saopštim spisak uslova.

Moji uslovi su bili:

1. Položiti ispit

2. Ocjena nije bitna

3. Prosjek za napredovanje u karijeri je 8, vodi računa o tome, da se kasnije ne kaješ4. Dati godinu

Uslov moje supruge:

1. Ocjena nije bitna i 6 je za ljude.

Hvala Vam za sve sto šte učinili za mene u proteklih nedelju dana.

Dobrica Pavlović”

I nakon pojasnjenja TV Prve, ostalo je nejasno kako je Milan uspio da prevari iskusnu voditeljku i postane “zvijezda” večeri u veoma gledanoj emisiji?

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com