Hilari Klinton prebačena hitno u bolnicu, spotakla se na stepenice (VIDEO) - Volim Podgoricu

Hilari Klinton prebačena hitno u bolnicu, spotakla se na stepenice (VIDEO)

Na video snimku koji je dijeljen na društvenim mrežama ove nedjelje prikazano je kako se Klintonova spotakla na stepenice u palati u centralnom dijelu Indije.

Direktor bolnice u indijskom gradu Džodpur izjavio je danas da je u toj bolnici nakratko zbrinuta bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton, nakon što je zadobila manju povredu u lokalnom hotelu.

Direktor bolnice Sureš Gojal rekao je da je Klintonova primljena u bolnicu u srijedu ujutru i “provela tu oko 15-20 minuta”.

Gojal nije želio da precizira zbog čega joj je ukazana pomoć.

Zaposleni u hotelu “Umaid Bavan” u Džodpuru, koji je insistirao na anonimnosti, izjavio je da je Klintonova odsjela u tom hotelu i iščašila ručni zglob, navodeći da se nije povrijedila u samom hotelu.

2 komentara

  1. Exclusive material, thank you to the writer. It is actually incomprehensible in my opinion at present, however in common, the usefulness and importance is mind-boggling. With thanks and all the best…

  2. Hey there I am so excited I found your site, I really found you by accident, while I was browsing on Bing for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a incredible post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com