PREDSJEDNIŠTVO DF-A NAJAVILO DA ĆE PRUŽITI OTPOR DRŽAVNOM TERORU: Knežević neće dobrovoljno na robiju - Volim Podgoricu

PREDSJEDNIŠTVO DF-A NAJAVILO DA ĆE PRUŽITI OTPOR DRŽAVNOM TERORU: Knežević neće dobrovoljno na robiju

Predsjednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević neće se dobrovoljno prijaviti za izdržavanje kazne zatvora od četiri mjeseca, na koju je osuđen zbog napada na policajca, saopšteno je iz Predsjedništva DF-a. Naveli su i da je na sjednici predsjedništva razrađen modalitet otpora „državnom teroru”.
– Danas je održana sjednica Predsjedništva DF-a, na kojoj je potvrđeno ranije opredjeljenje da se jedan od članova Predsjedništva DF-a i lider DNP-a Milan Knežević neće dobrovoljno odazvati na izdržavanje kazne koja je izrečena u montiranom političkom procesu. Istovremeno, predsjedništvo je razradilo konkretne modalitete otpora koji će pružiti državnom teroru koji se već tri godine sprovodi nad našim političkim savezom. Nakon održane sjednice Predsjedništva DF-a obavijestili smo zajedničkog opozicionog kandidata za predsjednika Crne Gore Mladena Bojanića o našim odlukama – saopšteno je iz DF-a.

Predsjednički kandidat je, kako su dodali, u razgovoru sa članovima predsjedništva saopštio da ima konkretan plan kako da pobijedi na narednim izborima.
Bojanić je saopštio da su Crnoj Gori najpotrebniji mir i stabilnost.
– Apelujem na razum svih suprotstavljenih strana – saopštio je Bojanić, navodeći da ga je Predsjedništvo Demokratskog fronta informisalo o njihovoj namjeri da Kneževića, brane svim dozvoljenim demokratskim sredstvima.
– Koristim priliku da upozorim i drugu stranu – crnogorsku vlast, kao i aktuelnog predsjednika Crne Gore da dobro odmjere i povedu računa o delikatnosti svakog njihovog narednog koraka i kuda to može odvesti Crnu Goru – naveo je Bojanić.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com