CRNOGORCI SE UBIJAJU U BEOGRADU: Trojica mrtvih, krvavi niz traje (FOTO) - Volim Podgoricu

CRNOGORCI SE UBIJAJU U BEOGRADU: Trojica mrtvih, krvavi niz traje (FOTO)

Blažo Đurović (39), ubijen prošle subote na Dušanovcu treći je muškarac čiji korijeni vuku iz Crne Gore koji je ove godine ubijen u prijestonici Srbije,  javlja Blic.

Prvog dana 2018. na Vračaru je likvidiran Davorin Baltić (38) a ova egzekucija još nije rasvijetljena. Baltić je, inače, jedan od najistaknutijih pripadnika kavačkog klana, koji je u ratu sa škaljarcima, saradnicima grupe Luke Bojovića.

Ovaj rat traje od 2015. i u njemu je do sada ubijeno više od 10 pripadnika klanova.

Foto RaS Srbija

Svađa između sukobljenih strana izbila je nakon nestanka oko 300 kilograma kokaina u španskoj luci Valensiji.

Mjesec kasnije ubijen je Dalibor Despotović, bivši pripadnik obezbjeđenja Slobodana Šaranovića.

Despotović je bio osuđivan za niz različitih krivičnih djela, a ubijen je neposredno nakon što je odslužio jednu od zatvorskih kazni.

Šaranović je ubijen u martu prošle godine, a suđeno mu je za ubistvo Nikole Bojovića, Lukinog rođenog brata. Rat Šaranovića i Bojovića traje od 2009. godine, a mete i jedne i druge zaraćene strane često su likvidirane u Beogradu.

Blažo Đurović (39), posljednji u nizu likvidiranih, ubijen je u subotu uveče u sačekuši u beogradskom naselju Dušanovac.

PUCNJAVA U BEEOGRADU: Izrešetan Blažo Đurović (39) (FOTO)

Blažo Đurović koji je izrešetan na Dušanovcu bio povezan sa kavačkim klanom i Saletom Mutavim?

Na njega je ispaljeno više od 20 metaka iz automatskog oružja “škorpion”. Ubice su, kako se vjeruje, potom pobjegli u pravcu sela Kumodrža, gdje su ostavili i zapalili vozilo.

I dalje nije do kraja poznat motiv napada na Đurovića. Prema riječima komšija, ovo nije prvi put da je ovom višestruko osuđivanom muškarcu bio ugrožen život. Navodno, na njega je pucano još najmanje dvaput.

Blic.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com