POSLEDNJA FOTKA PRIJE TRAGEDIJE: Svratili do Ostroga, a nakon par sati Marka više nije bilo (FOTO) - Volim Podgoricu

POSLEDNJA FOTKA PRIJE TRAGEDIJE: Svratili do Ostroga, a nakon par sati Marka više nije bilo (FOTO)

Marko Janković (27) iz Čačka poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Lepencu kod Mojkovca u Crnoj Gori, dok su njegova djevojka Zorana Stojić (25), Ivana Vitorović (21) i Marko Petrović (25), svi iz Čačka, teško povrijeđeni kada se njihov „reno“ direktno sudario sa „nisanom“.

Tragedija se dogodila u petak na putu Mojkovac – Bijelo Polje.

Bili na odmoru

– Do udesa je došlo kada je „reno megan‘‘, kojim je upravljao Petrović, udario u „nisan terano‘‘ barskih tablica, za čijim volanom se nalazio Marko Babović (37) iz Bara. Oba vozila su oštećna od siline udarca, a saobraćaj na ovoj deonici bio je usporen nekoliko sati. Istraga će utvrdiri šta se dogodilo.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

– Mladići i djevojke su turistički boravili u Crnoj Gori, išli su do Budve, a u povratku svratili do manastira Ostrog. Porodica stradalog mladica je u šoku i već su otputovali za Crnu Goru kako bi preuzeli mladićevo tijelo – pričaju rođaci stradalog mladića koji u Čačku inače važi za uzornog i vrijednog momka.

– Marko je radio kao vozač u jednoj pekari. Bio je dugo u vezi za Ivanom, planirali su i brak – kažu sagovornici.

Teške povrede

Markova djevojka Zorana Stojić (23) odmah nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Bijelom Polju hitno je transportovana u Klinički centar u Podgorici zbog teških unutrašnjih povreda i krvarenja na plućima. Ivana Vitorović je zadobila teže, a vozač „megana“ Marko Petrović lakše povrede.

 

Izvor: Kurir / D. Čeković

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com