TRAGEDIJA U POVRATKU SA OSTROGA: Marko Janković (27) poginuo na licu mjesta, njegova djevojka teško povrijeđena - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA U POVRATKU SA OSTROGA: Marko Janković (27) poginuo na licu mjesta, njegova djevojka teško povrijeđena

Marko Janković (27) iz Čačka poginuo je, dok je još troje ljudi povrijeđeno u saobraćajki koja se u petak oko 17 sati dogodila u Crnoj Gori, u mjestu Lepenac na magistralnom putu Bijelo Polje-Mojkovac.

Kako pišu “Večernje novosti”, njegova djevojka Zorana Stojić (23) životno je ugrožena, teže povrede zadobila je Ivana Vitorović (22), dok je vozač Marko Petrović (25) prošao sa lakšim povredama. Tragedija se dogodila kad su se mladići i dejvojke vraćali iz manastira Ostrog.

Do udesa je došlo nakon sudara vozila “reno megan” čačanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Petrović i “nisan terano” barskih tablica, za čijim volanom se nalazio Marko Babović (37) iz Bara.

– Mladići i djevojke su turistički boravili u Crnoj Gori, išli su do Budve, a u povratku svratili do manastira Ostrog. Porodica stradalog mladića je u šoku i već su otputovali za Crnu Goru kako bi preuzeli mladićevo tijelo – pričaju rođaci stradalog Marka Jankovića, koji u Čačku inače važi za uzornog i vrednog momka.

Njegova djevojka Zorana je odmah nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Bijelom Polju, hitno transportovana u Klinički centar u Podgorici zbog teških unutrašnjih povreda i krvarenja na plućima. Ivana Vitorović i Marko Petrović zbrinuti su u bjelopoljskoj bolnici.

Nastradali Marko Janković, kako nezvanično saznaje list, bio je suvozač u automobilu, a djevojke su sjedele pozadi.

(Večernje Novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com