KCCG: Pacijenti na meti lopova - Volim Podgoricu

KCCG: Pacijenti na meti lopova

Da se lopovi dovijavaju da na razne načine prevare žrtvu, dokazuje i slučaj starijih pacijenataispred Kliničkog centra Crne Gore.

 

Lopovi se predstavljaju se kao prijatelji, nakon čega slijedi pljačka. Sa slučajem je upoznato obezbjedjenje KCCG i policija, koja je na tragu prevarantima.

Neki od pacijenata KCCG imali su blizak susret sa naizgled prijateljski nastrojenom osobom srednjih godina, koja je zapravo pokušavala da ih pokrade.

Koristi se raznim metodama, a žrtve traži u starijim osobama. Doktora Vladimira Pavićevića sa tim neprijatnostima upoznao je 80-o godišnji pacijent.

“Muskarac srednjih godina mu se predstavio kao poznanik i kao prijatelj, pokušao da ga poljubi i da mu pomogne. Zatim mu je rečeno da treba da uđe u kola sa njim da bi ga on prebacio tamo gdje on u stvari treba da se javi”, kaže Pavićević za RTCG.

Lopov je pacijentu ubrzo pokazao svoje pravo lice.

“On je, pošto se to dešavalo ispred Poliklinike, rekao ‘Ambulanta je tu, ja ne moram nigdje da idem’ i da je ovaj pokušao i na grub način da ga ubaci u auto, međutim on se nekako uspio odbraniti”, priča Pavićević.

Pavićević je o tome obavijestio obezbjedjenje Kliničkog centra. Na tragu ovoj osobi je i uprava policije.

“Policija raspolaže određenim saznanjima koja se tiču lica koja bi mogla koristiti stanje nasih sugrađana narocito kada se radi o starijim licima i na jedan prevaran i krajnje drzak način, bezobziran način uzimaju novac od njih”, kaže rukovodilac za suzbijanje krađa i teških krađa Predrag Jokić.

(Rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com