Gordić prelomio zbog dobre atmosfere u Morači - Volim Podgoricu

Gordić prelomio zbog dobre atmosfere u Morači  

Nemanja Gordić je prije dvije noći u “Morači” pokazao zašto je ovo njegova sezona iz snova i zbog čega se nalazi u idealnoj petorci. U posljednjih 45 sekundi meča protiv Cedevite postigao pet poena i donio “plavima” 1:0 u polufinalnoj seriji.

“Meč je bio zaista sjajan, jedan od boljih ove sezone sigurno. Drago mi je da smo mi izašli iz njega kao pobjednici”, rekao nam je Gordić.

Ti si bio čovjek odluke. Prvo teška trojka, a onda i dva bacanja. Da li je bilo pritiska kada si stao na liniju za “penale?

“Tako se namjestilo. Lopta je došla u moje ruke, morali smo pokušati i ići na sve ili ništa, jer je bilo četiri razlike na manje od minut do kraja”, ističe reprezentativac Bosne i Hercegovine i okreće se bacanjima. “Osjećao sam pozitivnu energiju u dvorani i na našu sreću pogodio sam.”

Je li bilo teško igrati protiv Cedevite? Dobro se poznajete, ove sezone ste odigrali pet mečeva ove sezone i nije bilo prostora za neke promjene ili iznenađenja.

“Odlična su ekipa i uvijek je teško protiv njih, bez obzira što se odlično poznajemo. Svaka utakmica bila je teška, sigurno će i sljedeća biti takva”, naglasio je plejmejker Podgoričana.

Budućnost vodi u seriji, a ovakva pobjeda će ubrizgati dodatnu dozu samopouzdanja u redovima crnogorskog šampiona pred revanš u Zagrebu (25. mart, 18h).

“Odbranili smo domaći teren, trenutno je veći pritisak na njima. Ali, tek je 1:0 i ima još dosta da se igra. Idemo sa samopouzdanjem i probaćemo da u Zagrebu završimo polufinale”, istakao je Nemanja koji se na kraju razgovora osvrnuo i na paklenu atmosferu u “Morači”.

“Bila je možda i najbolja ove sezone. Publika je bila sjajna i hvala im na vrhunskoj podršci. Nadam se da će i dalje biti tako”.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com