U Opštini Golubovci 10.000 eura namijenjeno za podršku NVO - Volim Podgoricu

U Opštini Golubovci 10.000 eura namijenjeno za podršku NVO

Opština u okviru Glavnog grada Golubovci raspisala je konkurs za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u iznosu 10.000 eura.

Komisija donosi Odluku o raspodjeli sredstava NVO za podršku projektima iz oblasti socijalne i dječje zaštite, prava i zaštite osoba sa invaliditetom, očuvanja životne sredine i održivog razvoja, unapređenja poljoprivredne proizvodnje, afirmacije i valorizacije kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Opštine Golubovci, podizanje nivoa urbane kulture i očuvanja kulturne baštine, ekonoskog razvoja Opštine i unapređivanja rada organa lokalne uprave, ostvarivanje principa transparemntnosti i odgovornosti u radu organa.

Prioritetne oblasti koje će imati prednost pri ocjenjivanju i odnošenju Odluke o finansiranju projekta u 2018. godini su: socijalna i dječja zaštita, unapređenje poljoprivredne proizvodnje i afirmacija i valorizacija kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Opštine.

Konkurs je otvoren 30 dana, a posljednji dan za predaju prijava je 19. april do 16.00 h. Komisija će donijeti Odluku o raspodjeli sredstava u roku od 15 dana od dana zatvaranjab Konkursa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com