Đoković: Ne osjećam bol, ali još nijesam u najboljem mogućem stanju - Volim Podgoricu

Đoković: Ne osjećam bol, ali još nijesam u najboljem mogućem stanju

Srpski teniser Novak Đoković u dobrom raspoloženju dočekuje Masters u Majamiju.

Bivši prvi reket sveta više ne osjeća bol u desnom laktu i može potpuno da se fokusira na svoju igru.

Đoković je u 2. kolu Indijan Velsa poražen od Taro Danijela iz Japana, a tada je priznao da se možda i prije vremena vratio u akciju.

“Posljednja dva dana nijesam osjetio bol i bio sam u stanju da se fokusiram isključivo na igru. To je prilično osvježavajuće. U posljednjih nekoliko dana zapravo poslije mnogo vremena potpuno mogu da se fokusiram na teren umesto da u glavi non stop razmišljam da li će biti bola ili ne. Daleko sam od svoje najbolje verzije, ali svaki dan je prilika da se osjećam bolje nakon frustrirajućeg perioda. Naučio sam mnogo o sebi. Bio je veliki, veliki blagoslov proći kroz ovo. U posljednjih šest, sedam godina bio sam vrlo uspješan u ovom sportu i vrlo sam zahvalan zbog toga. Ali očigledno sam morao da se suočim sa različitim okolnostima i situacijama sa kojima se nikada nijesam suočio,” rekao je Đoković, prenosi Sport klub.

On je dodao da je morao da prihvati i shvati nove okolnosti.

“Još nisam u najboljem mogućem stanju. Svaki dan je proces za mene i to je prilika da nešto novo naučim, rastem i poslije perioda obeleženog povredama pokušam da shvatim način kako a igram bezbolno. Morao sam, da promijenim mnogo stvari u igri da bih to prihvatio. Imao sam određene posljedice od hirurške intervencije, ali više ne igram sa bolom što je najvažnije. Sve što mogu da učinim je da pokušam da napredujem svaki dan,” naveo je Đoković.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com