NAREDNIH DANA DEBELI MINUS: Snijeg i u PODGORICI, očekuju se veoma NISKE temperature! - Volim Podgoricu

NAREDNIH DANA DEBELI MINUS: Snijeg i u PODGORICI, očekuju se veoma NISKE temperature!

 

I sjutra se očekue oblačno vrijeme sa padavinama, hladno i vjetrovito. U većini kontinentalnih predjela snijeg, na primorju i u nižim predjelima na jugu moguće malo kiše, a tokom noći i susnježice i snijega.

Vjetar pojačan i jak, na udare i veoma jak sjeverni i sjeveroistočni, tokom noći u slabljenju. Jutarnja temperatura vazduha -9 do 6, najviša dnevna -7 do 9 stepeni.

Podgorica: Oblačno, poslijepodne moguće malo kiše, a tokom noći i snijega. Vjetar jak sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 3, najviša dnevna do 6 stepeni.

Slično vrijeme i u petak. Umjereno do potpuno oblačno sa snijegom, a na primorju ponegdje sa kišom i susnježicom. Poslijepodne u većini predjela padavine će oslabiti ili prestati

Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -10 do 3, najviša dnevna -5 do 7 stepeni.

Podgorica: Ujutru ili prijepodne moguć snijeg i susnježica. Vjetar povremeno umjeren sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko -1, najviša dnevna do 4 stepena.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com